LOOK: GOUD & BLAUW

Aviary Photo_130996005476373010

Mijn all-time favourite palette is het Storm palette van Sleek. Een prachtig divers palette waar je veel kanten mee op kan. Ik experimenteerde wat met een aantal kleuren en daar een wat zwaardere look uit. Benieuwd? Lees dan even verder.

Gebruikte producten

DSC_2082 (2)

  • Sleek Storm Palette
  • Catrice Prime and Fine Eyeshadow Base
  • Catrice Eye Brow Stylist in 020 Date With Ash Tone
  • Catrice liquid liner in 020 Dating Joe Black
  • Essence Lipstick: Barely There
  • Maybelline Volum’ Express The Colossal Go Chaotic Mascara

De Look

Aviary Photo_130996005743166611

Als eerste bracht ik de gouden kleur over mijn gehele bewegend ooglid. De grijze oogschaduw bracht ik voorzichtig aan in mijn buitenste ooghoek en bouwde dit lichtjes op door het steeds te vervagen over een deel van mijn bewegend ooglid en in mijn crease. De blauwe kleur bracht ik alleen aan in mijn buitenste ooghoek en onder mijn onderste wimpers. Als laatste bracht ik de zwarte kleur heel voorzichtig aan in mijn buitenste ooghoek en het begin van mijn crease. Om het af te maken nog een winged eyeliner die aan het begin niet helemaal strak is. Bij deze look heb ik een neutrale lipstick gekozen, omdat ik de ogen al donker en opvallend zat waren.

Aviary Photo_130996006352998849

Deze ooglook zit voor mij een beetje tussen een overdag en avondlook in. Hij is voor mij te donker en opvallend qua kleuren voor overdag, maar voor een avondje stappen mag het toch ook wel net wat donkerder.

Welke kleur zal ik in mijn volgende look verwerken?

 

liefs

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge