LOOK: Dreamy Purple

Elke keer als ik oogschaduw gebruik grijp ik toch vaak naar dezelfde palettes en kleurtjes. Ik wilde weer een keer wat anders en dwong mezelf een look te maken met kleuren die ik normaal gesproken niet zo snel zou pakken. Met het uiteindelijke resultaat ben ik erg tevreden. Benieuwd? Lees dan even verder.

Als eerste bracht ik een oogschaduwbasis van Catrice aan. Deze zorgt ervoor dat de oogschaduw niet in de lijntjes trekt en gedurende de dag goed blijft zitten. Ik was van plan om glanzende oogschaduw te gebruiken. Die trekt altijd sneller in de lijntjes en het is dan ook belangrijk om een goede oogschaduwbasis aan te brengen.

Voor de look heb ik het Showstoppers palette van Sleek gebruikt. Dit is een palette dat heel divers is qua kleuren en waarmee je veel verschillende looks mee kunt maken.

Als eerste bracht ik een huidskleurige oogschaduw met shimmers deppend aan over mijn gehele bewegend ooglid. Vervolgens pakte ik de matgrijze kleur uit dit palette. Met een wat lossere blendingbrush bracht ik deze aan in mijn buitenste ooghoek en zette ik deze kleur aan in mijn crease. Met een grotere blendingbrush vervaag ik dit goed. Dit is de basis voor de look. De grijze kleur zorgt er straks voor dat de kleuren die ik aanbreng wel zichtbaar zijn, maar niet zo fel en opvallend, waardoor de look ook geschikt is om gewoon overdag te dragen.

Met een wat lossere kwast breng ik een paarse kleur met glitters voorzichtig aan in mijn buitenste ooghoek en breng voorzichtig ook wat aan in het buitenste gedeelte van mijn crease. Wederom blend ik dit goed waardoor de paarse kleur mooi vervaagt met de grijze kleur.

Om de look wat intenser te maken breng ik heel voorzichtig wat van de matblauwe kleur aan in mijn buitenste ooghoek. Dit vervaag ik tot ongeveer de helft van mijn ooglid. Ook deze kleur vervaag ik in mijn crease zodat hij mooi versmelt met de paarse en grijze kleur.Met een linerkwastje breng ik de grijze kleur aan onder mijn onderste wimperrand.

Met een diepzwarte eyeliner van Catrice (010 Dating Joe Black) zet is een simpele eyeliner om mijn ogen nog wat extra te accentueren. Om het af te maken bracht ik nog een likje mascara aan. Op mijn lippen bracht ik een lipgloss van Essence aan. De naam kan ik niet meer achterhalen, maar dit is een simpel zachtroze glossje.

De uiteindelijke look is een smokey dromerige look geworden met paars tinten en een blauwe ondertoon. De look is veel mooier geworden dan ik in eerste instantie gedacht had. Deze combinatie zal ik ook zeker vaker dragen.

Welke kleur oogschaduw gebruik jij vrijwel nooit?~Liefs Sandra

beautybySandra

One thought on “LOOK: Dreamy Purple

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge