LOOK: Back To School

overall

De zomervakantie is bijna weer voorbij en het nieuwe schooljaar staat weer voor de deur. Misschien ga je wel naar een nieuwe school toe of ben je toe aan wat anders. Ik heb een super simpele snelle en budget look gemaakt die er misschien wel voor zorgtp dat je stralend je nieuwe schooljaar ingaat. Benieuwd? Lees dan even verder.

GEBRUIKTE PRODUCTEN

Aviary Photo_130850451741846727

– W7 In The Buff Palette
– Essence mascara Lash Princess Volume Mascara
– Wenkbrauwpotlood van Catrice in de kleur 020 Date With Ash Ton
– Lipstick van Essence in de kleur Natural Beauty

DE LOOK

Aviary Photo_130844630999233542Als eerste bracht ik een mix van de laatste twee kleuren (een mooie bruine kleur en een zwarte kleur) met een plat oogschaduwkwastje aan als een lijntje langs mijn bovenste wimperrand en gedeeltelijk onder mijn onderste wimperrand. Met hetzelfde kwastje veeg ik dit een beetje uit zodat het mooi vervaagt en je geen dikke duidelijke strepen om je ogen heen krijgt.
Aviary Photo_130844631143255591

Mijn wenkbrauwen teken ik bij met een wenkbrauwpotloodje van Catrice, maar deze stap kun je overslaan als je dat niet nodig vindt. Op mijn lippen bracht ik een mooie natuurlijke lipkleur aan van Essence. Dit is een zachtroze kleurtje dat je lippen er net iets mooier uit laten zien. Als laatste stap breng je nog wat mascara aan op je wimpers en dan ben je klaar om je dag te beginnen. Dit alles kost je nog geen 5 minuutjes, ideaal voor als je ’s ochtends niet zoveel tijd hebt.

Aviary Photo_130844631384299584

Ik heb de look expres redelijk budget en simpel gehouden zodat de wat jongere meiden onder ons hem gemakkelijk na kunnen maken ’s ochtends voordat ze naar school gaan. Volgende week komt er weer een wat zwaardere look online.

Welke kleur zie je in de volgende look graag terug?

 

liefs

Follow

5 thoughts on “LOOK: Back To School

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge