LIQUID EYELINER PARIS MEMORIES – BLACK

Paris memories eyeliner

Een van mijn favoriete budget eyeliners is een eyeliner van Paris Memories, verkrijgbaar bij de Big Bazar. Ik had deze al in een donkerbruine kleur en deze beviel zo goed dat ik hem nu ook in het zwart kocht. Benieuwd of deze net zo goed bevalt? Lees dan even verder.

De Liquid Liners van Paris Memories zitten in een simpele ronde verpakking met een donkergrijze dop en zilveren opdruk. De zilveren opdruk zit er alleen niet zo goed op en voor je het weet is het helemaal verdwenen. De verpakking ziet er dus een beetje crappy uit, maar het gaat uiteindelijk om de inhoud.

kwastje eyeliner paris memories

Het kwastje van deze eyeliner is daarentegen wel erg fijn. Je zet er gemakkelijk een eyeliner mee, zowel een dikke als een dunne eyeliner. Een winged eyeliner is alleen niet zo geschikt met dit kwastje, maar daar heb ik mijn geliefde eyeliner van Catrice voor.

swatches eyeliner paris memories

De eyeliner is erg goed gepigmenteerd en droogt matzwart op, wat ik zelf altijd erg mooi vind. Dit is het type eyeliner dat ik altijd pak als ik snel even mijn make-up wil doen. Je brengt hem gemakkelijk aan zonder dat je hem nog een paar keer hoeft te corrigeren. Het resultaat is mooi, maar het is niet een extreem strakke eyeliner. Als je daar dus naar op zoek ben is dit wellicht niet de eyeliner voor jou. Daarnaast bevat de verpakking maar liefst 8.5 ml, wat erg veel is voor een eyeliner. Je zult er daarom ook lang mee doen.

Ook over deze eyeliner ben ik weer erg enthousiast. De eyeliners zijn erg goed gepigmenteerd, brengen gemakkelijk aan en zijn daarnaast ook nog spotgoedkoop. De Liquid Eyeliner van Paris Memories kocht ik bij de Big Bazar voor € 1,78.

Wat is jouw favoriete buget eyeliner?

 

liefs

Follow

3 thoughts on “LIQUID EYELINER PARIS MEMORIES – BLACK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge