Limited Edition Catrice: Cucuba swatches

Eergisteren ben ik weer even met een vriendin de stad in geweest. Dat had ik beter niet kunnen doen, want hoewel ik mezelf beloofd even niks meer aan make-up te kopen kon ik het niet laten om toch nog een aantal producten mee te nemen. Ik liep de Kruidvat binnen en tot mijn grote verbazing was daar de nieuwe collectie van Catrice en die van Essence. Dat gebeurt bij ons eigenlijk bijna nooit, altijd een van de twee collecties als ik geluk heb. Dus ik moest gelijk even kijken. En uiteindelijk heb ik twee mooie pigments van Catrice meegenomen. Benieuwd naar de swatches? Lees dan vooral verder.

De verpakking vind ik erg mooi en ziet er helemaal niet goedkoop uit. Ook is het fijn om mee te werken door de gaatjes die erin zitten. Ik moet er wel even aan wennen omdat ik altijd een vaste oogschaduw gebruik.

Ik heb de kleur 03 Salsa Cubana kunnen bemachtigen.

En ook de kleur 04 Havana Drum.

 Dit zijn de Swatches. Zoals je ziet zijn de kleuren echt enorm gepigmenteerd en hebben ze een hele mooie glanzende finish. Ik ben erg blij dat ik deze kleurtje heb meegenomen en had het liefst de andere 2 kleuren ook gekocht maar die waren helaas uitverkocht. Ze kosten maar 3 euro per stuk en voor dat geld kan je ze zeker niet laten liggen.

Deze pigmenten zijn tijdelijk verkrijgbaar in de collectie Cucuba van Catrice en kosten €2.99 per stuk.
Hebben jullie deze pigmenten ook al zien liggen in de winkel?~Liefs Sandra

4 thoughts on “Limited Edition Catrice: Cucuba swatches

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge