LIJSTJE: Mijn typische gewoontes als beautybloggerLijstjes. Dat is iets wat ik erg vaak maak; To-Do lists, lijstjes met producten die ik wil kopen, lijstjes van outfits die ik wil maken. Het leek me leuk om eens in de zoveel tijd een lijstje met jullie te delen. Ik als beautyblogger heb zo mijn typische gewoontes die ik uiteraard met jullie wil delen. Benieuwd? Lees dan even verder.

 
1. Producten wekenlang onaangeraakt in de kast laten liggen, omdat je er nog geen foto’s van gemaakt hebt en daar ook geen tijd voor hebt. Als je daar wel tijd voor hebt liggen werkelijk op elke vierkante centimeter van je kamer producten.
 
2. Altijd een hand/arm vol met swatches hebben zitten, omdat je net geteste oogpotlood en eyeliner iets té goed blijft zitten.
 
3. Overal je statistieken en reacties willen checken.
 
4. Voor elke look nog even gauw je wenkbrauwen bijwerken, zodat het lijkt alsof je altijd met perfecte wenkbrauwen rondloopt terwijl ze in werkelijkheid grotendeels van de tijd hun eigen leven leiden.
 
5. Als je een weekendje weg gaat elk mogelijk beautyproduct in je tas proberen te pakken, omdat je niet kunt kiezen. Stel je voor dat je nou net dat ene product wilt gebruiken en je dat niet bij hebt.
 
6. Bij elke drogisterij even willen stoppen om te kijken of er misschien nog producten zijn die je nog niet kent.
 
7. Stiekem je make-up een dag laten zitten. Gelukkig was je je kwasten wel regelmatig. Oepss…
 
8. Vriendinnen die altijd aan je vragen om hun make-up te doen, omdat jij daar beter in bent.
 
9. Elk nieuw product willen kopen om te kunnen reviewen, niet omdat je het persé ‘zelf’ wilt hebben.
 
10. Je hart dat een sprongetje maakt bij elke nieuwe vloger.
 
 
Dit was mijn lijstje alweer voor deze week. Ik ben erg benieuwd wat je van dit soort artikelen vind. Is het voor herhaling vatbaar?
 
 
 
 
 
~Liefs Sandra
 

5 thoughts on “LIJSTJE: Mijn typische gewoontes als beautyblogger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge