LIJSTJE: 10 favoriete producten

Vandaag weer een nieuwe video. Dit keer laat ik mijn 10 favoriete beautyproducten zien. Het zijn allemaal producten die te maken hebben met make-up, huid- & haarverzorging. Het achter de camera zitten voelt gelukkig al een stuk beter.  Het is gewoon even een kwestie van wennen. Laat suggesties voor nieuwe video’s ook zeker even in de reactie achter!

2 thoughts on “LIJSTJE: 10 favoriete producten

  1. Leuke video! Ik ben heel erg benieuwd naar de haarolie. Die Victoria's Secret luchtjes heb ik al zovaak gezien en vind het iedere keer weer jammer dat ik er nog geen een heb. Binnenkort maar een keer naar de Victoria's Secret op Schiphol, haha. x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge