LIGHT CONTROL TIGHTS MATT – SHAPING PANTY HEMA

Over een weekje is het alweer Kerstmis. Dat is de periode dat ik aan de lopende band panty’s verslijt. Ik koop dan ook maar de goedkoopste die ik kan vinden, omdat ik ze vaak al kapot heb nog voor ik de panty daadwerkelijk heb aangetrokken. Dit zijn dus vaak niet de meest mooie en fijne panty’s. Afgelopen week ontving ik op het persevent van Hema deze matte panty’s met een licht corrigerende werking. Ik probeerde ze uit en ik verklap alvast dat ik echt geen andere panty’s meer wil. Benieuwd? Lees dan even verder.

De panty die ik ontving is een matte licht corrigerende panty van 15 denier. Zelf zou ik wel een iets dikkere panty uitzoeken, omdat zulke dunne panty’s bij mij snel kapot gaan. Dit is de maat M 40-42 die voor mij perfect is, omdat mijn benen in een kleinere maat vaak niet passen.

Dit is hoe de panty eruit ziet. Bovenaan zie je een wat steviger elastisch stuk. Dit is een corrigerend broekje dat naadloos overloopt in de 15 denier panty. Het broekje valt mooi over je buik en heupen, laat alles er net wat strakker en gladder uitzien en maakt je lingerie onzichtbaar. De onderkant van dit broekje valt precies onder je billen wat zorgt voor een liftend effect. Daarnaast blijft de panty ook nog eens erg goed zitten, doordat het echt een broekje is dat je aantrekt. Hoe fijn is het dat je je panty niet constant meer op hoeft te hijsen?

Ik ben echt heel tevreden over deze panty’s. Ze zitten lekker en geven je ook nog eens een mooi silhouet. Zelf zou ik toch gaan voor een wat dikkere panty, maar dat is puur omdat ik snel haaltjes in dunne panty’s maak. Voor een set van twee corrigerende panty’s betaal je bij Hema € 9,00. Ik kan echt niet meer zonder deze panty en ga er voor de feestdagen zeker nog een paar inslaan!

Welke panty’s draag jij altijd?

 

liefs

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge