Leuke betaalbare sieraden

Een tijdje geleden schreef ik een artikel over de webshop Lauzz. Toen ik op deze webshop van Mascha keek ontdekte ik dat er zoveel leuke producten waren en dat ik maar moeilijk kon kiezen. Uiteindelijk na veel gekeken te hebben heb ik toch een paar leuke sieraden uitgekozen. Ik was erg benieuwd naar de sieraden en was ook erg verbaasd toen het pakje de volgende dag al op de mat lag. Snel maakte ik het pakje open en zag dat het was ingepakt in een roze zakje. Wat leuk!


Als eerste pakte ik dit leuke armbandje uit het zakje. Dit zijn 3 armbandjes die aan elkaar vast zitten door middel van een oogje waar nog een hartje en een steentje aan zitten. Deze vind ik echt heel erg leuk. Zelf heb ik best wel dunne polsen maar doordat er elastiek in zit sluit het ook om mijn polsen gewoon mooi en losjes aan. 

Vervolgens deze leuke oorbellen. Zelf heb ik ooit wel eens zulk soort oorbellen gehad maar dit waren niet allemaal van zulke kleine ringetjes en was ook maar 1 kleur. Het leuke aan deze oorbellen is, vind ik,  dat het uit 2 kleuren bestaat. Ook heb ik er al veel leuke opmerkingen over gehad.

En als laatste deze oorbellen. Hoe schattig?! Zulke leuke oorbellen heb ik echt al een tijd niet gezien. Deze eiffeltorens vind ik echt onwijs leuk staan. Bij mensen met korter haar staat het denk ik nog veel leuker want nu vallen ze door mijn lange haren een beetje weg en dat is zonde want het zijn echt hele leuke oorbellen.

Ik zou dus zeker even kijken bij Lauzz.nl want voor weinig geld heb je hele leuke en originele oorbellen.


~Liefs Sandra

5 thoughts on “Leuke betaalbare sieraden

  1. Wat een schattige sieraden! voor al je oorbellen vind ik super leuk 🙂

    Je hebt echt een leuke blog! Daarom ben ik je gelijk gaan volgen, volg je me terug?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge