LABELLO WATERMELON SHINE

Watermelon shine

Het een na het andere lipverzorgingsproduct heb ik de afgelopen maanden weggegooid. Niet omdat ze niet meer goed waren, maar omdat ik ze allemaal opgemaakt had. Hoog tijd om weer een nieuwe lippenbalsem uit te proberen. Wie kan deze nieuwe variant van Labello die roze is en naar watermeloen ruikt nu weerstaan? Benieuwd? Lees dan even verder.

De Verpakking

Labello Watermelon

De Labello is verpakt in een witte huls met een glanzende roze dop met witte opdruk. De kleur van de dop komt ook precies overeen met de kleur van de Labello. Iets waar lipstickproducten nog een voorbeeld aan kunnen nemen. Het is een redelijk basic verpakking, maar ziet er toch leuk uit door de glanzend roze dop.

De Ingrediënten

Ingrediënten

Het Product

labello

De Labello brengt gemakkelijk aan en glijdt gemakkelijk over je lippen heen. Het laat een laagje product achter dat je lippen verzorgt en zacht laat voelen zonder dat het een dikke vette laag achterlaat. De Labello laat een subtiele glans en een licht roze kleur achter, maar dat is niet echt noemenswaardig. Nadat ik het product voor de eerste keer gebruikt had viel me pas op dat er een kleine subtiele glitter is verwerkt in de Labello, die zie je overigens niet terug op je lippen. De geur van deze Labello is echt heerlijk! Het ruikt lichtjes zoet en fruitig en smaakt zo zelfs een beetje.

De Labello Watermelon Shine is een heerlijk product. Het ziet er leuk en zomers uit, zorgt ervoor dat je lippen zacht en verzorgd aanvoelen en ruikt ook nog eens zoet en fruitig. Deze Labello is o.a. verkrijgbaar bij de Kruidvat voor € 2,59.

Wat is jouw favoriete lipverzorgingsproduct?

 

liefs

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge