Krullen met de Pearl Wand Remington krultang

Afgelopen weekend nam mijn vriend me mee om iets leuks te gaan doen. Wat mocht ik niet weten, maar ik mocht wel nette kleding aan. Ik besloot mijn haren weer eens te krullen met mijn Pearl Wand krultang van Remington. Het resultaat vond ik nooit zo mooi, maar na een paar keer goed geoefend te hebben, vond ik het deze keer goed gelukt. Benieuwd hoe het eruit zag? Lees dan even verder.

 

Zo zag mijn haar eruit nadat ik het gekruld had. Dit was de eerste keer dat ik mijn haar perfect gekruld vond. Ik heb nu eindelijk de goede manier gevonden. Als jullie willen zien hoe ik het doe, wil ik er ook best een filmpje van maken. Het krullen van je haar gaat erg gemakkelijk en ik kon de krultang op 150 zetten (een van de laagste standen) en alsnog bleven mijn krullen er een dag of drie inzitten. Het makkelijke aan deze krultang is dat het echt snel gaat en dat je dus zo een bos krullen hebt. Ook als je weinig tijd hebt.

 
 
Deze krultang heb ik gekocht voor €29,95, maar als je even goed rondkijkt op internet kun je hem ook wel iets goedkoper kopen. Welke krultang gebruik jij?
 
 
 
~Liefs Sandra
 
 
 

3 thoughts on “Krullen met de Pearl Wand Remington krultang

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge