KRUIDVAT: Elektrische Harde Huidverwijderaar

Scholl kwam een tijdje geleden met een apparaat dat het eelt van je voeten verwijdert waardoor ze weer zijdezacht aanvoelen. Velen kochten dat apparaat toen, maar krent dat ik ben liet ik hem liggen, omdat ik hem redelijk duur vond en niet wist wat ik ervan kon verwachten. Toen ik hoorde dat Kruidvat met hun eigen variant kwamen was ik helemaal enthousiast. Deze heb ik nu inmiddels in mijn bezit en vandaag laat ik jullie weten hoe het mij bevalt. Benieuwd? Lees dan even verder.

Het apparaatje van Kruidvat heet Elektrische harde huidverwijderaar. Ik vind het een beetje vies klinken, maar dat is nu eenmaal waar het apparaat voor gemaakt is. Het komt in principe op hetzelfde neer als het apparaat van Scholl, alleen is dit de budget versie. Ik moet zeggen dat dit het eerste eeltverwijder apparaat is en ik het dus niet kan vergelijken met die van andere merken. 

INHOUD
 
Het doosje bevat een aantal items. Als eerste uiteraard het apparaat zelf met een setje batterijen. Ik vind het echt een pluspunt dat ze de batterijen er al bij leveren. Ik heb namelijk echt een hekel aan apparaten die je nog niet kunt gebruiken, omdat er batterijen in moeten en je niet de goede grootte in huis hebt. Daarnaast zitten er twee soorten opzet stukken bij. De eerste is de grove vijl. Deze is blauw/groen van kleur en zorgt ervoor dat het grootste gedeelte van het eelt verwijdert wordt. Behalve de grove vijl bevat het setje ook een wat zachtere vijl om je voeten zacht te maken na het gebruik van de grove vijl. Ook zit er in de verpakking een gebruiksaanwijzing en een klein wit borsteltje om het apparaat schoon te maken.


UITERLIJK

 
Het apparaat ziet er redelijk clean en basic uit. De witte kleur in combinatie met dat paars doet me een beetje denken aan een ouderwetse Epilady. Voor de rest ziet het er prima uit, maar bijvoorbeeld het apparaat van Scholl ziet er wat moderner uit. Het apparaat heeft afgeronde hoeken en houdt daardoor erg prettig beet. Het ligt makkelijk in de hand en ondanks dat hij volledig glad is heb je er wel grip op en kan je hem goed en stevig vasthouden. Op de bovenkant zit een knopje dat je in moet drukken en naar voren moet duwen om hem aan te zetten. Dit is een soort ‘beveiliging’ dat hij niet begint te vijlen zodra het knopje ingedrukt wordt en hij niet per ongeluk van alles kan beschadigen. Aan de achterkant zit een knop die je kunt indrukken waardoor je gemakkelijk het opzetstukje kunt wisselen/verwijderen.
 
ERVARING
 
Jarenlang draag ik hakken met veel plezier. Ik kan zelfs beter autorijden met hakken dan met platte schoenen, dat zegt wel wat over hoe vaak ik op hakken loop toch? Dit zorgt helaas wel voor eelt op je voeten. Ik was erg benieuwd of dit apparaat ervoor zou zorgen dat mijn voeten weer heerlijk zacht zouden aanvoelen. Dit product werkt erg gemakkelijk. Je hoeft hem alleen lichtjes tegen het deel van je voet aan te houden waar je last hebt van eelt. Hij slijpt dan als het ware het eelt weg. Het is dan ook verstandig om er een handdoekje bij te pakken omdat het redelijk hard ‘stoft’. Ik voelde al gelijk dat mijn voeten een stuk zachter werden. Ik gebruikte eerst de grove vijl en werkte het geheel daarna bij met de roze vijl. Na het gebruik van de vijl smeerde ik mijn voeten in met bodylotion. Ik laat geen voor en na foto’s zien, omdat ik voeten nou niet de mooiste lichaamsdelen vind, maar neem maar van mij aan dat je zeker resultaat ziet en voelt! Mijn voeten zijn een stuk zachter geworden en zien er ook echt een stuk beter en verzorgder uit.

Ik ben erg enthousiast over dit apparaat van Kruidvat. Het ligt fijn in de hand en werkt erg effectief. Het resultaat is na gebruik duidelijk zichtbaar en na wat bodylotion voelen ze zijdezacht aan. Dit apparaat is bij de Kruidvat verkrijgbaar voor €12,95.

Hoe verzorg jij je voeten?~Liefs Sandra

beautybySandra

4 thoughts on “KRUIDVAT: Elektrische Harde Huidverwijderaar

  1. Ik heb die van Scholl en best wel tevreden van maar ik denk dat ze beter ook een grove opzetstuk voorzien en een zachter voor de afwerking zoals Kruidvat! En 12€ is echt geen geld als hij echt werkt eh!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge