KIKO VELVET PASSION MATTE LIPSTICK – 315 MAUVE

Toen ik een aantal weken geleden tijdens mijn vakantie in de Kiko in Italië liep keek ik mijn ogen uit, wat een mooie winkel was dat zeg. Ik nam uiteindelijk slechts één lipstick mee in een roze nude kleurtje. Benieuwd naar de swatches? Lees dan even verder.

De lipstick zit verpakt in een bronze-gouden huls met antracietgrijze dop en witte opdruk. De verpakking van de lipstick sluit magnetisch wat ik zelf altijd extra luxe aan vind voelen.

Ik koos voor een kleurtje dat ik zelf altijd graag draag, een nude roze kleurtje met een paarse ondertoon. Meer lipsticks heb ik niet gekocht omdat er van de matte collectie maar een stuk of 5 lipsticks beschikbaar waren in deze Kiko store en ik de lipsticks met een glanzende finish niet zo goed gepigmenteerd vond. De vormgeving van deze lipsticks vind ik erg mooi, afgevlakte zijkanten en een mooie opdruk van het Kiko logo in de lipstick. De lipstick is goed gepigmenteerd en brengt gemakkelijk aan. De kleur vind ik prachtig en hij blijft goed zitten.

De kleur van deze lipstick vind ik prachtig! Hij heeft een mooie matte finish, blijft lang zitten en is goed gepigmenteerd. Hiervan wil ik er zeker nog een paar aan mijn stash toevoegen! De Kiko Velvet Passion Matte lipsticks zijn verkrijgbaar voor € 6,95.

Gebruik jij make-up van Kiko? Wat kan jij aanraden?

liefs

Follow

2 thoughts on “KIKO VELVET PASSION MATTE LIPSTICK – 315 MAUVE

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge