Kerstkaartjes en Cadeautjes

Nu het bijna weer kerst is blijft het altijd moeilijk, wat moet ik vragen? En als je geen kerst viert, aan wie wil ik een kaartje sturen? Wat voor kaartje wil ik sturen? Persoonlijk vind ik het altijd mooi om mensen om wie ik echt geef een kaartje te sturen tijdens kerst. Om gewoon even te laten weten dat ik aan ze denk. Een paar maanden geleden kwam ik in contact met Pixum een website waarbij je je eigen kaarten, schilderijen en nog veel meer leuke dingen kunt maken. Benieuwd? Lees dan even verder.

Ik heb in hun webshop een aantal dingen uit mogen zoeken waar ik echt heel blij mee ben. Het verbaasde me dat het zo goed ingepakt is, zeker een pluspunt, het zal altijd heel aankomen. Als eerste heb ik verjaardagskaarten laten maken. Ik kon ook kerstkaarten maken, (hier) maar ik had geen leuke foto om op deze kaarten te doen en heb er uiteindelijk voor gekozen om een kaart te bestellen waarbij ik als foto een cupcake heb uitgezocht. (Je kan hier natuurlijk ook een leuke foto doen van je hele gezin als kerstkaart, of een andere afbeelding.)

Het allerleukste komt nu. Ik kwam op deze website behalve kaarten nog veel meer andere fotoproducten tegen. Onder andere je eigen foto die je op canvas kan laten afdrukken. Ik heb het kleinste formaat gekozen (20×30) wat maar 18 euro kost. Dit vind ik erg goedkoop als je kijkt naar de kwaliteit van het schilderijtje. Ik heb er een foto op laten drukken waar ik samen met mijn vriend op sta. Ik ben er echt heel erg blij mee!

In verband met kerst zijn er nu allemaal leuke kortingsacties dus ik zou zeker even kijken. Zo kan je een origineel cadeau onder de kerstboom leggen, zomaar een klein cadeautje geven om iemand te laten merken dat je erg veel om hem/haar geeft of gewoon een leuk kerstkaartje sturen naar vrienden en familie.

Aan wie stuur jij deze kerst een kaartje? 
~Liefs Sandra

10 thoughts on “Kerstkaartjes en Cadeautjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge