KERSTCADEAUTJES 2016

Kerstmis is inmiddels alweer een tijdje geleden, maar mede door mijn tentamens heb ik eerder geen tijd gehad om artikelen te schrijven. Ik heb een aantal prachtige spulletjes gehad en ik wilde ze toch graag met jullie delen. Benieuwd? Lees dan even verder.

Oorbellen

Van mijn broertje en schoonzusje kreeg ik deze oorbelletjes. Een paar subtiele glimmende knopjes. Ik had al zulk soort oorbellen, maar deze waren rond en ik wilde heel graag vierkante oorbellen. Hier ben ik dus echt onwijs blij mee!

Boozy Cosmetics Rose Gold Deluxe Eye Set

Van mijn vriend kreeg ik een prachtige rosegouden kwastenset. Ik mocht hem zelf uitzoeken en koos voor de deluxe set speciaal voor de ogen. Dit omdat ik gezichtskwasten niet zo heel veel gebruik en degene die ik had uit een vorige set nog prima zijn. Zoals je kunt zien kon ik het niet laten om ze alvast te gaan gebruiken en ik kan verklappen dat ze echt onwijs fijn werken. Binnenkort een uitgebreide review.

Nyx Soft Matte Lip Creams

De Soft Matte Lip Creams van Nyx zijn enorm bekend en het was dan ook hoog tijd dat ik ze ook eens uitprobeerde. Ik kreeg van mijn ouders maar liefst vier kleurtjes en ook deze bevallen heel erg goed. De kleur Cannes wil ik ook graag nog, maar deze is constant uitverkocht.

Guilty Pleasures Kookboek

Dit kookboek staat vol lekkere guilty pleasures. Er staan heerlijke recepten in van toetjes tot hoofdgerechten, taarten en bonbons. Daarnaast staan er ook nog een aantal recepten in van gerechten die lijken op gerechten van bekende fastfood ketens. Ik kan niet wachten om hieruit dingen te gaan maken!

Dit waren de cadeautjes die ik voor kerst heb gekregen. Stuk voor stuk ben ik er echt onwijs blij mee. Helaas heb ik van kerst zelf niet zo heel veel kunnen genieten. De dagen ervoor en erna heb ik hard geleerd voor mijn tentamens. Daarnaast ben ik ook nog ziek geweest tot en met eerste kerstdag waardoor ik helaas niet zo veel lekkers kon eten, maar voor ik het weet is het jaar alweer voorbij en zitten we weer gezellig met z’n allen bij de kerstboom.

Heb jij leuke feestdagen gehad?

 

liefs

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge