KAT VON D. EVERLASTING LIQUID LIPSTICK LOVESICK

Kat Von D. is een merk waar ik al heel veel goede verhalen over heb gelezen, maar dat helaas niet in Nederland in de winkels te koop is. Toen ik in de Sephora in Italië was nam ik een liquid lipstick van dit merk mee in, hoe kan het ook anders, een prachtige paars-roze tint. Benieuwd? Lees dan even verder.

De huls van de liquid lipstick is lang en smal en is versierd met een prachtige zwarte en zilveren opdruk in de vorm van bloemen die mooi afsteekt bij de kleur van de lipstick. De verpakking bevat een kleine applicator waarmee je de lipstick gemakkelijk en precies aan kunt brengen.

De pigmentatie van dit product is geweldig. Met één laagje is de kleur dekkend en helemaal egaal. Het is een liquid lipstick met een matte finish en de lipstick droogt na aanbrengen dan ook binnen no-time op. Hij voelt fijn aan op je lippen, je voelt hem bijna niet zitten, en hij droogt je lippen niet uit. Daarnaast blijft hij gedurende lange tijd perfect zitten en ook een eet- en drinkbeurt overleeft hij met gemak. Dan de kleur zelf, wauw! Ik ben echt dol op dit soort paarse tinten. Ondanks dat het paars is, is het een kleur die vrijwel overal bij past en ik heb hem dan ook al vaak gedragen.

Wat een fijn product is dit zeg! Ik ben erg blij met deze Everlasting Liquid Lipstick en baal tegelijkertijd dat ik niet meer kleurtjes heb meegenomen. De pigmentatie van deze lipstick is top, de houdbaarheid uitstekend en de kleur is prachtig! Ik kocht deze Everlasting Liquid Lipstick bij de Sephora voor € 19,90.

Welke liquid lipstickkleur kan jij me aanraden?

 

liefs

Follow

One thought on “KAT VON D. EVERLASTING LIQUID LIPSTICK LOVESICK

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge