John Beerens Magazine

Ongeveer een week geleden kwam ik in aanraking met dit tijdschrift. Ik bladerde het door en was gelijk enthousiast. Ik had het dan ook binnen no time uit. Het is een leuk blad voor jong en oud met allerlei leuke en variërende artikel over o.a. haar, fashion, beauty, leuke interviews en enorm veel winacties. Inmiddels ligt het derde tijdschrift alweer in de winkel en ik kan niet wachten totdat de volgende editie weer uitkomt. Lees vooral even verder want dan geef ik je een kijkje in dit tijdschrift.

Hetgene wat dit tijdschrift zo anders maakt dan anderen is dat heel veel van de producten die in dit tijdschrift staan gewoon te koop zijn in de webshop van John Beerens. Zo kun je heel gemakkelijk producten die je graag een keer zou willen proberen bestellen zonder eerst rond te zoeken in welke betrouwbare webshop ze verkrijgbaar zijn.

Nu nog een paar kiekjes uit het tijdschrift, natuurlijk laat ik maar een beperkt aantal bladzijdes zien. Als je zelf erg benieuwd bent naar de rest, kun je hem in de winkel kopen voor een prijs van €2.95. Dit is goedkoop voor zo’n leuk tijdschrift en leuk om voor jezelf te kopen of om cadeau te doen.

Er staan echt prachtige foto’s in zoals deze m.b.t. de nieuwe collectie van Josh V.

Ook staan er hele mooie make-up looks in zoals deze twee. Een klassieke naturel look en bij de tweede foto vallen die prachtig opgemaakte ogen heel erg op. 
Ik vind het echt een leuk tijdschrift, hebben jullie hem al gelezen/zien liggen in de winkels?
~Liefs Sandra

4 thoughts on “John Beerens Magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge