It’s My Birthday! & Suprise

Aviary Photo_130824988903591936

Vandaag ben ik alweer 20 geworden. Ik vier mijn verjaardag met wat familie en volgende week pas voor vrienden, maar goed daarom schrijf ik dit artikel niet. Als je dit leest betekent dat je op SandraRosa.nl terecht bent gekomen in plaats van Beautybysandra, dus bij deze: welkom op mijn nieuwe blog. Ik wil dit uiteraard even toelichten, dus lees zeker even verder.

Zo’n drie jaar geleden begon ik Beautybysandra. Ik droomde al een tijd van een blog, maar durfde het niet zo goed. Uiteindelijk ben ik toch begonnen en maakte een Blogger account aan. Inmiddels, drie jaar later, was ik toe aan iets anders. De naam stond me een beetje tegen, want ik schreef allang niet meer alleen over beauty en ook met de lay-out was ik niet zo blij meer. Hij was enorm druk, schreeuwerig en heel popperig met al dat roze. Precies wat ik drie jaar geleden wel heel leuk gevonden zou hebben. Natuurlijk kon ik de lay-out ook aanpassen, maar ik had het gevoel dat ik niet zoveel mogelijkheden meer had bij Blogger. Ik was toen aan iets nieuws!

Een eigen domeinnaam wilde ik inmiddels ook alweer een tijdje, maar dacht dat dat heel veel werk was. Toch wilde ik het heel graag en kocht gewoon mijn eigen domeinnaam. Het overzetten van Blogger naar WordPress ging verassend snel, maar daar zal ik je nu niet mee lastig vallen.

Vanaf nu zal ik dus overgaan op SandraRosa.nl, waar je nog steeds hetzelfde soort artikelen kunt verwachten. Ik weet niet of Bloglovin mijn volgers al heeft overgezet, waardoor je hier gelijk al terecht komt i.p.v. op beautybysandra, maar als dat niet het geval is dan weet je dat eraan gewerkt wordt 🙂

Dan nog even een kleine huishoudelijke mededeling. Ik heb al mijn (700) artikelen over kunnen zetten naar WordPress, maar dat is niet helemaal vlekkeloos gegaan. De opmaak van de oude artikelen klopt niet meer, waardoor de artikelen er een beetje als een zooitje uitzien. Helaas moet ik deze allemaal handmatig aanpassen, wat nogal een werk is. Ook hier ben ik mee bezig, maar dat kan nog even duren aangezien het een enorme klus is. De lay-out van SandraRosa.nl wilde ik clean houden, waardoor het lezen van artikelen, hopelijk ook, prettiger is, maar als je nog tips hebt dan hoor ik het graag!

Dan wil ik je voor nu nogmaals welkom heten op SandraRosa.nl en ik hoop dat je hier nog steeds met veel plezier mijn artikelen komt lezen.

Ohjaa en waar de naam vandaan komt? Sandra is mijn voornaam en Rosa is mijn doopnaam 🙂

liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge