I WISH TAG

Op 2WMN kwam ik de ‘I Wish Tag’ tegen en die ga ik vandaag voor jullie beantwoorden. Hoe fijn is het soms wel niet om gewoon even weg te dromen bij de dingen die je graag wilt, hoe onrealistisch ze soms ook zijn. Benieuwd? Lees dan even verder.

ALS JE ALLES ZOU MOGEN ZIJN, WAT ZOU DAN JE DROOMBAAN ZIJN?

Als ik echt alles zou mogen zijn, dan zou ik heel erg graag van mijn blog mijn werk maken. Voor nu iets wat voorlopig onwijs onrealistisch is, maar het lijkt me zo heerlijk om voor jezelf te werken en om echt echt plezier te hebben in je werk.

ALS JE EEN SUPEROVERDREVEN LUXE IETS ZOU MOGEN AANSCHAFFEN, WAT ZOU HET DAN ZIJN?

Dan zou ik een hele mooie luxe villa willen aanschaffen. Uiteraard moet zwembad erbij en het liefst ook nog een luxe vakantiehuis ergens op een mooi eiland.

ALS JE EEN DAGJE OP ZOU MOGEN TREKKEN MET EEN FILM/SERIE KARAKTER, WIE ZOU HET DAN ZIJN?

Hmm… dit is een lastige en zou ik zo 1,2,3 niet weten. Uiteraard zou ik voor een knappe acteur gaan. Hoe vervelend is het om daar de hele dag mee op te trekken?

ALS JE EEN LOCATIE MOCHT UITKIEZEN WAAR JE EINDELOOS NAARTOE GETELEPORTEERD ZOU KUNNEN WORDEN, WAAR ZOU DAT DAN ZIJN?

Dan zou ik zeker kiezen voor een prachtig eiland met witte stranden en een blauwe zee. Heerlijk in het weekend even tot rust komen om vervolgens weer in het ‘echte’ leven terecht te komen. Teleporteren gaat gelukkig een stuk sneller dan een vliegtuig en dat kan dus allemaal haha.

ALS JE EEN ANGST VAN JEZELF ZOU MOGEN WEGNEMEN, WELKE ZOU DAT DAN ZIJN?

Een echte angst heb ik niet. Wel zou ik graag wat minder willen nadenken over alles wat ik doe. Zelf heb ik nogal snel de neiging om bij alles na te denken en het zou toch wel lekker zijn om gewoon spontaan keuzes te maken zonder over alle gevolgen na te denken.

ALS JE DOOR IETS ZOU KUNNEN BLIJVEN ETEN, ZONDER ER DIK OF MISSELIJK VAN TE WORDEN, WAT ZOU HET DAN ZIJN?

In eerste instantie zou ik chocolade zeggen, maar daar ben ik denk ik al best wel snel op uitgekeken. Ik denk dat ik ga voor onbeperkt pasta’s van Happy Italy kunnen eten. Daarover gesproken, hoog tijd om weer een keer een pasta van Happy Italy te scoren.

ALS JE EEN SUPERPOWER ZOU KUNNEN HEBBEN, WELKE ZOU DAT DAN ZIJN?

Dan zou ik graag in een vingerknip willen zijn waar ik moet zijn. Hoe lekker is het om in je vingers te knippen en in bed te liggen of om binnen een vingerknip op je vakantiebestemming te kunnen zijn? Dat scheelt zoveel tijd die je aan andere leuke dingen kunt besteden.

ALS ER EEN BAND WEER BIJ ELKAAR ZOU KOMEN EN EEN PRIVE CONCERT BIJ JOU THUIS ZOU KUNNEN GEVEN, WIE ZOU DAT DAN ZIJN?

Ik ben niet zo’n bands fan. Ik vind het leuk hoor, maar ben niet heel erg fan van een specifieke band en al helemaal niet van een band die inmiddels uit elkaar is. Wel zou ik graag nog een keer naar een concert van Boyce Avenue willen.

ALS JE ELK DIER ALS HUISDIER ZOU OGEN HEBBEN, WELK DIER JE DAN WILLEN?

Lastig hoor, ik vind zoveel beestjes echt enorm schattig. Ik denk dat ik toch voor een baby pandabeertje zou gaan. Zo’n schattig klein pluisbolletje.

Als jij één ding zou mogen wensen, wat zou dat dan zij?

 

liefs

Follow

One thought on “I WISH TAG

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge