HUNKEMÖLLER CARO_E_ SPORTLEGGING

Niets is fijner tijdens het sporten dan een sportbroek die mooi aansluit, fijn zit, niet afzakt en er ook nog eens onwijs leuk uit ziet. Hunkemöller kwam onlangs uit met een nieuwe sport collectie in samenwerking met blogger Caro Einhoff. Ik ontving een sportlegging uit deze collectie die aan al mijn bovenstaande eisen voldoet. Benieuwd? Lees dan even verder.

Caro Einhoff is een Duitse beauty & fashion blogger en in samenwerking met haar is een prachtige sportcollectie tot stand gekomen. Een uitgebreide collectie sportkleding die onder andere bestaat uit sportleggings, sport bh’s, sporttops en zelfs een jumpsuit, parka en een rugzak.

Toen ik het pakketje openmaakte wist ik gelijk dat dit een nieuwe favoriet van mij zou worden. De zwarte broek in combinatie met de lichtroze banen op de zijkant en de zilveren opdruk is helemaal mijn ding!

Maten van sportkleding, en zeker van sportbroeken, vind ik altijd erg lastig in te schatten. Zelf heb ik een redelijk smalle taille waardoor ik altijd problemen heb bij het aanschaffen van sportleggings. Of de broek zit bij mijn benen goed, maar sluit bovenaan niet goed aan, of de broek sluit bij mijn taille goed aan, maar zit redelijk strak om mijn bovenbenen. Ik koos uiteindelijk voor de maat S en die paste perfect. Zowel bij mijn taille als benen sluit de broek mooi aan, mede dankzij de elastieken band bovenaan de broek, en zit heerlijk. De legging is gemaakt van een zachte stof met onderaan de pijpen een band die je vaak ook terug ziet bij joggingsbroeken en bovenaan een ritsje waarachter een ruim vak zit voor sleutels of iets dergelijks. De broek zit als gegoten en blijft perfect op zijn plek zitten, zelfs tijdens het hardlopen wat toch wel een bijzonderheid is!

Ik ben erg blij met mijn nieuwe aanwinst. De sportlegging is prachtig, sluit mooi aan en zit ook nog eens heerlijk. Deze sportlegging is zowel online als in de winkels verkrijgbaar voor € 29,99.  Ben je benieuwd naar het gehele assortiment sportbroeken? Neem dan zeker nog even een kijkje in de webshop van Hunkemöller.

 

liefs

Follow

2 thoughts on “HUNKEMÖLLER CARO_E_ SPORTLEGGING

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge