Hoe ziet een ‘normale’ werkdag er voor mij uit?

Toen ik net aan mijn stage van vijf maanden begon wist ik nog niet zo goed wat ik kon verwachten en vond het idee heerlijk dat ik als ik thuis kwam niets meer hoefde te doen. Ik besefte me nog niet dat er maar een fractie van de vrije tijd over had in vergelijking met wat ik eerst had. Het leek me leuk om te laten zien hoe een ‘normale’ werkdag er voor mij uit ziet. Benieuwd? Lees dan even verder.

 
Voor het werken
 
 07:00 Mijn eerste wekker gaat.
 07:10 Mijn tweede wekker gaat.
-07:15 Facebook checken, blogs lezen en ook even kijken of alles op mijn blog goed gaat.
-07:25 Eten
-07:50 Tanden poetsen en nog even wat blogs doorlezen.
-07:55 Ik zit in de auto
 
 
Het werken
 
 08:20 Ik ben aangekomen op mijn werk.
-08:30 Computer opstarten, spullen & wat drinken pakken en dan echt aan de slag.
-12:30 Werken.
-13:00 Lunchpauze waarbij we met z’n allen in de kantine wat eten.
-17:05 Werken daarna spullen opruimen, glazen in de vaatwasser zetten, lampen uit en naar de auto.
-17:40 Weer thuis aangekomen.
 
 
Na het werken
 
-18:00 Avondeten.
-18:20 Douchen & lekker alvast mijn pyjama aantrekken.
-18:45 Vlogs kijken en wat artikelen doorlezen. Daarnaast nog even wat reacties op mijn blog lezen.
-20:00 Wat voor mijn blog schrijven / foto’s maken.
-21:30 Beneden tv kijken.
-22:30 Nog even een deel van een artikel schrijven en ondertussen nog wat tv kijken.
-22:45 Mijn make-up eraf halen, tanden poetsen en in bed gaan liggen.
-23:15 In bed kijk ik nog even wat op mijn telefoon en lees ik vaak nog even wat. Dan is de avond alweer voorbij.

Dit was hoe mij werkdag er beknopt uitziet. En dit is hoe de doordeweekse dagen er vrijwel altijd uitzien. Een aantal dagen in de week loop ik ook nog hard en dat doe ik dan voor het eten of juist een poosje erna. Ik heb erg moeten wennen aan het feit dat ik ’s avonds weinig tijd voor mezelf heb en ondanks dat ik het werken heerlijk vond, vind ik het toch ook wel fijn dat ik nu waar meer tijd voor mezelf begin te krijgen.

Ben jij al fulltime aan het werk of heb je ook stage gelopen? Hoe beviel jou de overschakeling?~Liefs Sandra

 

Follow(function(d, s, id) {var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s);js.id = id;js.src = “https://widget.bloglovin.com/assets/widget/loader.js”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, “script”, “bloglovin-sdk”))

One thought on “Hoe ziet een ‘normale’ werkdag er voor mij uit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge