Hoe ik een leren broek zou combineren

 
 
Zelf vind ik een (nep)leren broek echt geweldig. Ik heb hem nog niet gekocht en dat is omdat bijna iedereen in mijn omgeving gelijk een vies gezicht trekt als ik dat zeg. Vaak worden leren broeken geassocieerd met ordinair. Naar mijn mening hoeft dit absoluut niet te zijn en kan het ook heel stijlvol staan. Vandaar dat ik vandaag 3 outfits gemaakt heb waarin de leren broek centraal staat. Dit zijn natuurlijk maar voorbeelden van hoe ik het zou combineren. Benieuwd? Lees dan even verder.

 

Als eerste heb ik gekozen voor een wat stoerdere look. Op deze leren broek heb ik een lekkere losse trui gekozen met sterretjes. Ik vond het geheel wel wat kleurloos worden en heb er knalroze sneakers bij gedaan. Deze schoenen wil ik trouwens nog wel echt. Ik vind ze zo leuk!

Broek: H&M
trui: H&M
Schoenen: Converse

Als tweede heb ik een wat nette setje proberen te maken. Ik wilde er toch wel weer één kleurelement in hebben en koos voor een koraalkleurige blouse. Als schoenen heb ik voor deze mooie pumps gekozen. Ik heb expres suède hakken genomen, omdat ik het niet zo mooi vind om onder een leren broek ook leren schoenen te dragen.
 
Broek: H&M
Blouse: Mango
Schoenen: Steve Madden
 
 
 
Ook hier zie je weer dezelfde leren broek. Met deze outfit heb ik echt geprobeerd een heel net setje van te maken. Ik heb gekozen voor een wat ‘oudbolliger’ vest. Hieronder kan je natuurlijk een simpel zwart hemdje dragen. De schoenen uitzoeken vond ik nog best lastig. Zelf zou ik ze combineren met een paar leuke zwarte laarsjes. Deze hierboven vind ik erg leuk omdat er franjes aan zitten.
 
Broek: H&M
Vest: Benneton
Schoenen: Dolcis
 
 
 
Met wat zouden jullie een leren broek combineren?
 
 
 
 
~Liefs Sandra
 

5 thoughts on “Hoe ik een leren broek zou combineren

  1. Mooie outfits heb je samengesteld! Zelf zou ik ook heel graag een leren broek kopen maar hier in mijn omgeving wordt er nogal moeilijk over gedaan, jammer 🙁

  2. Ik heb zelf ook een leren broek maar draag hem bijna niet. Gewoon omdat ik denk dat hakken te ordinair zijn en met all stars eronder.. ik weet het niet. Vind het een lastig kleding stuk. Ga het denk toch nog maar eens met de all stars proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge