GUILTY PLEASURES KOOKBOEK – SABINE KONING

In het weekend kook ik regelmatig samen met mijn vriend. We vinden het dan leuk om nieuwe recepten uit te proberen en zo ontdekken we steeds meer heerlijke gerechten. Wel zoeken we vaak op internet, omdat kookboeken toch vaak niet aansluiten op onze smaak waardoor we maar twee gerechten uit een heel kookboek namaken. Met het Guilty Pleasures kookboek was het een ander verhaal. Het boek ziet er prachtig uit en staat vol heerlijke recepten die we zeker snel een keer gaan maken. Benieuwd? Lees dan even verder.

Het kookboek bevat 92 recepten en is geschreven door Sabine Koning van Ohmyfoodness. Echte Guilty Pleasures voor wanneer je zin heb in lekkere recepten wanneer je even niet op de calorieën wilt letten. Dit boek bevat recepten ingedeeld in diverse categorieën.  Het gaat van Fastfood Friday tot Perfect Pie’s en Delish Desserts. Voor ieder dus wat wils!

Dan nu een paar foto’s van recepten om een beetje een indruk te krijgen:

Hoe onwijs lekker ziet dit alles eruit? Ik overdrijf niet wanneer ik zeg dat bijna alle recepten me heerlijk lijken en ik ze graag uit wil proberen. Helaas heb ik door mijn tentamens nog geen tijd gehad om een recept uit te proberen, maar ik ga zeker snel nog een keer aan het kokkerellen!

Kende jij dit boek al? Kook jij regelmatig met kookboeken?

 

liefs

Follow

4 thoughts on “GUILTY PLEASURES KOOKBOEK – SABINE KONING

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge