GUHL ZIJDE GLANS SHAMPOO & CONDITIONER

Over de maskers van Guhl was ik al erg tevreden. Met de shampoos en conditioners van Guhl had ik nog geen ervaring. De shampoo die ik gebruikte was niet zo’n succes en aangezien het masker van de Zijde Glans lijn erg goed beviel, kocht ik de shampoo en conditioner van deze zelfde lijn. Benieuwd? Lees dan even verder.

De Zijde Glans lijn van Guhl is speciaal voor dof, droog en breekbaar haar. Aangezien ik onlangs mijn haren opnieuw geverfd heb in combinatie met het koude weer, kan mijn haar wel een opknapbeurt gebruiken. De producten uit de Zijde Glans lijn bevatten Royal Orchidee Olie en de producten ruiken dan ook heerlijk fris en bloemig. De shampoo is erg zacht en mild voor het haar en dat merk je zodra je je haar gewassen hebt. Het is schoon en fris, maar niet zo stroef en extreem schoon als wat sommige shampoos als resultaat hebben. Het is lastig uit te leggen, maar het is schoon en verzorgd tegelijk.

De conditioner is ook een erg fijn product. Het is een luchtig product dat mijn haar zacht, glad en makkelijk doorkambaar maakt. Het voedt mijn haar zonder het te verzwaren.

Ik ben erg tevreden over deze Zijde Glans lijn van Guhl. Het maakt mijn haar schoon, zonder het droog en dof te maken. Daarnaast zorgt de shampoo in combinatie met de conditioner ervoor dat mijn haar zacht en glad is en er verzorgd uit ziet. Verwacht geen wonderen, maar het zijn wel twee hele fijne producten. Beide producten zijn verkrijgbaar bij o.a. Kruidvat voor € 6,99 per stuk.

Welke shampoo en conditioner vind jij erg fijn?

 

liefs

Follow

One thought on “GUHL ZIJDE GLANS SHAMPOO & CONDITIONER

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge