Gekochte items: Action & Op = Op Voordeelshop

Ik wilde even de deur uit, maar wist niet wat ik wilde gaan doen. Uiteindelijk ben ik samen met mijn vriend de auto in gesprongen en naar de stad gereden om daar even gezellig rond te lopen. Ik had niks nodig, maar verliet uiteraard de stad niet zonder een aantal dingen gekocht te hebben. Benieuwd? Lees dan even verder.

 
Als eerste kocht ik twee (eigenlijk 4) maskers van de Action. Hierover heb ik veel verschillende geluiden gehoord en ik wilde ze graag een keer uitproberen. Al een lange tijd heb ik geen maskertjes gebruik, omdat ik daar nooit tijd voor vrij maakte. Nu ik ze heb liggen moet ik wel. Deze maskertjes kosten geloof ik € 0,79 per setje.

Als ik na een avondje stappen thuis kom duik ik vaak zo mijn bed in. Ik weet dat het heel slecht is om met je make-up op te slapen, maar soms heb ik gewoon echt geen puf meer om het eraf te halen. In plaats van het te laten zitten is dit een goed alternatief. Gewoon even een doekje eroverheen halen en klaar is kees. Dit pakje make-up remover doekjes kost € 0,56.

Toevallig kwam ik bij het snoepschap terecht en zag deze Tic Tac met ananas smaak. Ik kende ze nog niet, maar ik vind ze erg lekker! Deze zijn verkrijgbaar bij de Action voor €0,99.

Als laatste kocht ik bij de Action deze leuke haarclipjes. Ik zag deze bij mijn schoonzusje en wilde ze toch ook wel erg graag hebben. Ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende printjes. Ik kocht twee leuke setjes. Eén met panterprint en één setje met slangenpint. Ze kosten € 1,98 per setje van twee.

Ik ging in eerste instantie naar de Op = Op voordeelshop voor de nieuwe W7 palettes die lijken op de Naked Basics palettes. Deze hadden ze helaas niet. Wel kocht ik een aantal producten van W7 die ik graag wilde uitproberen. Als eerste een nieuwe foundation. De foundation die ik had was er een met een roze ondertoon die mij echt niet mooi stond. Deze foundation heeft een gele ondertoon die vast een stuk mooier zal staan. Hierover gaan jullie zeker nog een review zien. De foundation is verkrijgbaar voor €4,99.
 
Als laatste kocht ik nog een poeder van W7. Dit is een losse poeder. Hij is niet transparant zoals de meeste losse poeders zijn, maar ik denk dat het niet zoveel uit maakt. Deze poeder kocht ik, als ik het goed heb, voor €1,79, wat absoluut geen geld is voor zo’n poeder.
 
De uiteindelijke buit is niet heel groot, maar ik heb toch een aantal leuke dingen weten te scoren voor weinig geld. Over vrijwel alle items zal zeker nog een review komen. Als je benieuwd bent naar één van deze producten, houd mijn blog dan even in de gaten.
 
Van welk product wil je als eerste een review lezen?
 
 
 
~Liefs Sandra
 

beautybySandra

One thought on “Gekochte items: Action & Op = Op Voordeelshop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge