GARNIER SKINACTIVE MICELLAIR REINIGINGSWATER IN OLIE

Micellair water is wat mij betreft het perfecte product om je make-up te verwijderen. Zelf heb ik er een van de Action en Nivea geprobeerd. Die van Nivea beviel heel goed en die van de Action wat minder. Over de micellaire reinigers van Garnier hoorde ik veel positieve geluiden en nu mijn reiniger van de Action bijna op was en de reinigers van Garnier ook nog eens in de aanbieding waren, kon ik het niet laten om deze bijzondere reiniger van Garnier te kopen. Benieuwd? Lees dan even verder.

De reiniger zit, zoals alle micellaire waters van Garier, in een mooie transparante flacon wat er enigszins spectaculair uitziet door de olie die op de reiniger blijft liggen. De verpakking bevat maar liefst 400 ml en volgens de verpakking zou je daar zo’n 200 keer mee kunnen doen. Dat lijkt me wat veel, maar het bevat in ieder geval veel product.

Zoals je waarschijnlijk al gezien had drijft er een laagje olie op de reiniger. Deze reiniger is verrijkt met micellen, reinigende oliën en ultra efficiënte arganolie. Naast het reinigen van de huid zorgt de olie ervoor dat je huid kalmeert en dus ook goed wordt verzorgd.

Wanneer je het product goed schudt vermengt de olie met de reiniger. Het micellaire water ruikt heerlijk fris, maar de geur is niet heel erg aanwezig. Het reinigt je huid goed en verwijdert gemakkelijk oogmake-up. Eyeliner, oogschaduw en wenkbrauwpoeder worden met een veeg verwijderd. Voor mascara moet je wat vaker met het watje over je ogen gaan, maar ook dat gaat gemakkelijk. Daarnaast voelt de reiniger heel zacht en prettig aan en laat het geen vettig laagje achter.

Ik was al erg tevreden over de micellaire reiniger van Nivea, maar deze variant van Garnier is nog veel fijner. Het verwijdert make-up gemakkelijk op een milde manier en verzorgt de huid zonder een vet laagje achter te laten. Garnier Micellair Reinigingswater in Olie is o.a. verkrijgbaar bij de Etos voor €6,49, maar is regelmatig in de aanbieding. Ik scoorde hem met 50% korting, dus houdt de aanbiedingen even goed in de gaten, mocht je hem ook willen proberen.

 

liefs

Follow

One thought on “GARNIER SKINACTIVE MICELLAIR REINIGINGSWATER IN OLIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge