Garnier Moisture Match – Wake Me Up gezichtscrème

Van de huidverzorging ben ik nooit echt geweest. Ik gebruikte eigenlijk geen crème, alleen als mijn huid echt heel erg droog was. Ik wilde mijn huid beter gaan behandelen en toen ik in de Action kwam en een gezichtscrème tegenkwam die ook nog erg goedkoop waren kon ik het niet laten en nam hem mee om te testen. Benieuwd? Lees dan even verder.

De crème die ik kocht is de Moisture Match Wake Me Up crème van Garnier. Deze crème zou ervoor moeten zorgen dat een doffe vermoeide huid er weer fris en fruitig uit zal zien en gaat stralen.

 
Verpakking
 
De verpakking vind ik er goed uitzien. De verpakking ziet er niet saai standaard uit door het zachte perzikkleurtje, maar is wel rustig gehouden. Het fijne aan deze crème vind ik dat het in een tube zit. Zo kun je gemakkelijk doseren en hoef je ook niet met je vingers in het product te zitten. Hoewel ik mijn handen altijd was voordat ik crème opsmeer, vind ik het toch niet zo hygiënisch om er met mijn vingers in te zitten.

 
Ingrediënten
 
Aqua/Water, Glycerin Alcohol Denat, Dimethicone, Butylene Glycol, Acer Saccharinum Extract/ Sugar Maple Extract, Ascorbyl Glucoside, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Caprylyl Glycol, Carbomer, C1 14700/ Red 4, C1 47005/ Acid Yellow 3, C1 77891/ Titanium Dioxide, Citronellol, Citrus Grandis Extract/ Grapefruit Fruit Extract, Citrus Medica Limonum Extract/ Lemon Fruit Extract, Dimethiconol, Disodium EDTA, Hibiscus Sabdariffa Extract/ Hibiscus Sabdariffa Flower Extract, Limonene, Linalool, Mannose, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Sodium Hydroxide, Synthetic Fluorphlogopite, Parfum/Fragrance.

 
Resultaat
 

Toen ik de crème voor het eerst wilde gebruiken was ik een beetje verbaasd. Deze gezichtscrème heeft namelijk een gelachtige substantie. Niet de witte melkachtige crème die je normaal gesproken zou verwachten. Toen ik het aanbracht op mijn gezicht merkte ik dat dat een stuk fijner werkt. De gel verzorgt je huid goed. Het voedt goed, laat droge plekjes verdwijnen en trek erg snel in. Het voordeel in vergelijking met een echte crème is dat het geen vette laag achterlaat, maar een mooie gezonde glow. Mijn huid ziet er echt weer stralend uit nadat ik deze crème gebruik, wat ik absoluut niet verwacht had.

 

Ik ben echt zeer te spreken over deze crème. Hij zorgt er zeker voor dat je huid weer een gezonde gloed krijgt en voedt het daarnaast ook goed. Hij is verkrijgbaar bij de Action voor maar € 2,00 (als ik het me goed kan herinneren) wat zeker geen geld is voor echt een hele fijne crème.

 
Gebruik jij dagelijks een gezichtscrème om je huid te verzorgen?
 
 
 
~Liefs Sandra 
 

4 thoughts on “Garnier Moisture Match – Wake Me Up gezichtscrème

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge