Filmpje: Outfit of the day

Vandaag mijn eerste echte filmpje. Ik heb lang getwijfeld of ik filmpjes wilde maken. Het leek me toch erg leuk en vandaar dat dit mijn eerste filmpje is. Ik sta er nog wel een beetje onwennig bij, sorry daarvoor. Voor de rest kwam ik er later pas achter dat ik het beeld beter had kunnen draaien zodat ik voortaan geen zwarte balken meer heb. Dit doe ik de volgende keer dus anders, het is even wennen haha. 

Het is een filmpje van mijn outfit die ik aan had op de verjaardag van mijn oma. Het is een simpele outfit, maar ik vind het toch erg leuk. 
Voor dat je gaat kijken zou ik even het geluid wat harder zetten en de kwaliteit op 1080p.

(Weet iemand toevallig hoe ik dit filmpje groter in dit artikel kan plaatsen?)
Wat vinden jullie ervan? Zal ik vaker filmpjes gaan maken? Hebben jullie misschien nog leuke ideetjes?~Liefs Sandra

10 thoughts on “Filmpje: Outfit of the day

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge