FAVORIETEN JANUARI 2015

favorieten

Alweer een hele tijd geleden schreef ik een favorieten artikel. Ik deed dit niet iedere maand, omdat ik niet zoveel variatie in producten heb. Toch lijkt het me wel leuk om een keer in de zoveel tijd mijn favorieten met jullie te delen. Om te beginnen met dit artikel dat bomvol nieuwe favorieten staat. Benieuwd? Lees dan even verder.

Catrice Prime And Fine Eyeshadow Base

Aviary-Photo_130690914365209613-1024x676

Dit is echt mijn absolute favoriet wat (budget) oogschaduwbasissen betreft. Ik heb al diverse andere oogschaduwbasissen geprobeerd van onder andere Hema en de oogschaduwbasis van Essence waar iedereen laaiend enthousiast over was, maar dat gold niet voor mij. Na een korte tijd begint de oogschaduwbasis bij mij vaak te glijden en trekt hij in de lijntjes waardoor je niets meer terug zag van alle tijd die ik in die ooglook had gestoken. Deze oogschaduwbasis zorgt ervoor dat de oogschaduw op zijn plek blijft zitten en er zelfs na een dag nog mooi uit ziet! Deze oogschaduwbasis is verkrijgbaar voor €3,59.

Urban Decay Naked 3 Palette

Aviary-Photo_130927752127323219

De Naked Palettes van Urban Decay kent iedereen denk ik wel. Ik heb een hele tijd getwijfeld welk palette ik zou kopen en heb uiteindelijk gekozen voor het Naked 3 palette, waar ik nog geen seconde spijt va heb gehad. Het is een prachtig palette vol diverse kleuren waar je veel kanten mee op kunt! Het Naked 3 palette is verkrijgbaar voor € 49,95.

Aviary Photo_130996972695224456

Vooral in de winter vind ik donkere lipsticks erg mooi. Ik kocht onlangs een prachtige donkerpaarse lipstick van Catrice wat zeker een van mijn favorieten is. Ik wil nog niet teveel verklappen, want er komt nog een artikel aan over deze en andere lipsticks, maar ik vind hem prachtig! Dit is kleur 340 Berry Bradshaw en kost € 3,99.

Maybelline Volum’ Express The Colossal Go Chaotic Mascara

maybelline-mascara-1024x678

Er was een tijd dat ik zweerde bij de wat duurdere drogisterij mascara’s, totdat ik een budgetproof variant van Essence vond waar ik tevreden over was. Sinds dien kocht ik de wat luxere mascara’s nooit meer. Een vriendin gaf me deze mascara omdat ik hem echt moest proberen! Dat heb ik gedaan en sindsdien gebruik ik niks anders meer. Deze mascara zorgt voor mooie lange gesepareerde wimpers die intens zwart zijn. Deze mascara is verkrijgbaar voor € 15,49.

Georgio Armani Parfum Sì

Aviary-Photo_130981113501713347-1024x674

Van Sì kreeg ik een aantal maanden geleden een testertje. Ik vond hem echt heel lekker, maar vond hem te prijzig om even tussendoor te kopen. Voor kerst kreeg ik de full-size versie van dit parfum waar ik echt dolblij mee ben! De geur opent zoet en bloemig en langzaamaan ruik je de vanille en het warme van de diverse houtsoorten. Het parfum voelt heel vrouwelijk en elegant aan. Het is een bijzondere opvallend lekkere zwoele geur die ideaal is voor een feestje, maar niet zwaar is waardoor je hem ook zeker overdag kunt dragen. Als je van zoete geuren houdt dan vind je deze zeker lekker! Sì is verkrijgbaar vanaf € 59,40.

Dit zijn alweer al mijn favorieten van de afgelopen tijd. Vooral met het parfum en het Naked 3 palette ben ik echt heel erg blij! Dat zijn twee producten waar ik naar blijf pakken.

Wat zijn jouw favorieten van de afgelopen tijd?

 

liefs

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge