FAVORIETE NETFLIX SERIES VAN DIT MOMENT

Ik ben een enorme twijfelkont en het heeft dan ook lang geduurd voor dat ik het aanschafte, maar van mijn Netflix abonnement heb ik nooit spijt van gehad. Vooral de laatste tijd maak ik weer veel gebruik van mijn account en heb dan ook een aantal nieuwe series ontdekt. Vandaag deel ik mijn favoriete series van dit moment met jullie. Benieuwd? Lees dan even verder.

Orange Is The New Black

Piper Chapman heeft samen met haar vriend Larry. Ze dacht haar verleden als lesbische met een vriendin die een grote drugssmokkelaar bleek achter haar te laten. Totdat ze veroordeeld wordt tot medeplichtigheid. In de gevangenis verwachtte ze echter geen lief blond meisje. Piper komt terecht in een gevangenis vol met vrouwen en probeert zich daar staande te houden en zich aan te passen naar de normen en waarden die daar gelden.

Het is een serie die op een humoristische manier het leven in de gevangenis weerspiegelt met stuk voor stuk unieke personages. Maar het is zeker meer dan een humoristische serie. Er wordt dan ook daadwerkelijk een verhaal verteld en je zou het kunnen zien als een combinatie van drama en komedie. Heel knap hoe die twee genres in elkaar verweven worden. Wat mij betreft een van de beste Netflix Original series, samen met The Killing.

The Killing

The Killing is gebaseerd op een Deense Televisieserie waarbij twee rechercheurs, Sarah Linden en Stephen Holder, diep worden geraakt door de moorden die ze onderzoeken in deze misdaadserie.

Wat een geweldige serie is dit zeg! Binnen no-time heb ik de gehele serie afgekeken en ben ik van begin tot eind geboeid geweest. Telkens wanneer ik dacht te weten wie de moordenaar was, gebeurde er weer iets waardoor je inzichten 180% draaide. Echt een hele spannende serie met een goed geschreven script. Ik ben onder de indruk en vind het erg jammer dat het bij deze vier seizoenen blijft.

Pretty Little Liars

Aria, Emily, Spencer en Hanna en Alison zijn onafscheidelijk. Op een avond verdwijnt Alison op mysterieuze wijze en ontvangen Aria, Emily, Spencer en Hanna berichten van een persoon die zichzelf ‘A noemt. A lijkt alles over de meiden te weten en lijkt hun leven zo moeilijk mogelijk te maken. Toch komen ze meer en meer te weten over de verdwijning van Alison en doen ze er alles aan om mysterieuze ‘A te ontmaskeren.

Na Gossip Girl is Pretty Little Liars mijn nieuwe guilty pleasure. Het is een serie die heerlijk wegkijkt die oneindig lijkt te duren door de velen afleveringen die beschikbaar zijn, love it! Beetje bij beetje kom je meer te weten over de verdwijning van Alison en de mysterieuze A. De diverse verhaallijnen daaromheen zorgen ervoor dat het geheel boeiend blijft om naar te kijken. Degene die Gossip Girl leuk vonden om naar te kijken zullen deze serie ook zeker kunnen waarderen.

Dit zijn de drie series die op het moment mijn favorieten zijn. Vooral The Killing heeft me positief verrast, omdat ik deze serie nog niet kende. Uiteraard ben ik benieuwd wat jouw favoriete Netflix series zijn, laat het zeker even achter in een reactie!

 

liefs

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge