EYESHADOW: L’Oréal Paris – Metal Plum

Toen ik bij de Big Bazar bij de make-up aan het kijken was, viel mijn oog al snel op deze mooie oogschaduw. Een mooie bijzondere paarse koele kleur die alleen al erg mooi zal staan. Ik zag al gelijk een aantal looks voor me en verliet niet veel later de winkel met o.a. deze oogschaduw. Benieuwd? Lees dan even verder.

De oogschaduw heeft een mooie luxe verpakking. In het gouden doosje komt de oogschaduw erg mooi uit. Het is een oogschaduw uit de Color Appeal collectie in de kleur 153 Metal Plum. De kleur is een aparte kleurtje, maar desondanks wel een kleur waar je veel kanten mee op kunt.
Het is een bijzonder kleurtje dat tussen bruin en paars in zit. In het echt is het kleurtje wel een stukje lichter. Het heeft een prachtige shimmer en is enorm goed gepigmenteerd.

Normaal gesproken kosten oogschaduws van L’Oréal Paris rond de €10,00. Ik heb deze oogschaduw kunnen scoren tijdens een actie waardoor ik twee producten gratis kreeg als ik er vier kocht. Dit komt erop neer dat ik uiteindelijk maar €1,50 heb betaalt voor deze oogschaduw, wat echt een koopje is.

 
Ik ben erg blij met mijn nieuwe aanwinst. Het is een bijzonder kleurtje dat je niet zo vaak ziet, is goed gepigmenteerd en brengt gemakkelijk aan. Dit alles ook nog eens voor een klein prijsje.
 
Wat heb jij onlangs voor een klein prijsje weten te scoren?
 
 
 
~Liefs Sandra


beautybySandra

One thought on “EYESHADOW: L’Oréal Paris – Metal Plum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge