ESSENCE ULTRA LAST INSTANT COLOUR LIPSTICK 06 NEW-D SEDUCTION

Nude lipsticks, inmiddels heb ik er al een flink aantal in mijn bezit. Toch kon ik het niet laten om dit pareltje uit de nieuwe collectie lipsticks van Essence mee te nemen. Eenmaal thuis bleek het de perfecte my lips but better kleur te zijn. Sindsdien heb ik hem veel gedragen. Benieuwd lees dan even verder.

Essence lipsticks vertegenwoordigen toch wel de meerderheid van mijn collectie lipsticks en dat is niet voor niks. Ze zijn erg betaalbaar, goed gepigmenteerd en verkrijgbaar in heel veel mooie kleuren. De kleuren zitten in de welbekende zwarte huls. Het enige nadeel vind ik dat er op de nieuwe lipsticks geen naam vermeldt staat, alleen het kleurnummer. Dat terwijl ze wel namen hebben.

New-D Seduction is een prachtige nude kleur, niet te bruin, niet te roze, precies goed, voor mij dé perfecte my-lips-but-better kleur. Een lipstick die vrijwel iedereen mooi zal staan en die overal bij past. Een kleurtje dat ideaal is om standaard in je tas te hebben zitten.

Dit is zeker een van mijn favorieten. Ik merk dat ik wanneer ik niet veel tijd heb, snel naar deze lipstick grijp omdat hij zo natuurlijk staat, maar je lippen toch net dat beetje extra geeft. Het is een mooi kleurtje, goed gepigmenteerd en kost slechts € 2,39. Echt een aanrader!

Welke lipstick draag jij regelmatig?

liefs

Follow

One thought on “ESSENCE ULTRA LAST INSTANT COLOUR LIPSTICK 06 NEW-D SEDUCTION

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge