ESSENCE MATT MATT MATT LONGLASTING LIPGLOSS

shoplog-lipgloss

De collectie van Essence is weer aangevuld met allerlei nieuwe producten. De longlasting lipglosses zagen er veelbelovend uit en zijn verkrijgbaar in een aantal mooie kleurtjes. De combinatie van Matt & Lipgloss vind ik alleen wel een beetje gek. Benieuwd hoe dit product bevalt? Lees dan even verder.

De verpakking

De verpakking van deze lipglosses vind ik redelijk groot in verhouding met de 5 ml productinhoud, maar wel mooi met de matzwarte dop en de zwarte opdruk. De lipglosses hebben allemaal een beetje gekke stompe applicator. Hij voelt zacht aan, maar is niet zo fijn met aanbrengen. De applicator heeft een afgeronde punt met redelijk lange ‘haartjes’ waardoor het een heel uitdaging is om het product strak aan te brengen.

03 Girl of Today

essence-mat-mat-mat-longlasting-lipgloss

matt-lipgloss-swatches

full-face-lipgloss-swatches

Girl of Today is een mooi rood/roze berry kleurtje. Het product is heerlijk zacht en romig en droogt de lippen niet uit. Wanneer je het net aanbrengt glans het product, maar wanneer het glanslaagje er gelijkmatig afslijt blijft er een semi-matte lipkleur over. Een mooi kleurtje voor de winter/herfstperiode.

01 La Vie Est Belle

matt-matt-matt-lipgloss

lipgloss-matt

full-face-lipgloss

La Vie Est Belle is het lichtste kleurtje van allemaal en misschien voor mij net ietsjes te licht. Het is een babyroze kleurtje waar je van moet houden, maar dat is makkelijk op te lossen door hem te mengen met een iets donkerder kleurtje. Helaas dekt hij niet zo mooi. Hij gaat snel in de lijntjes van je lippen zitten en ziet er op sommige momenten zelfs een beetje viezig uit. Echt jammer!

Ik ben normaal gesproken echt te spreken over de producten van Essence. Helaas vallen deze producten me echt een beetje tegen. Ik vind ze niet fijn om aan te brengen en ze dekken niet mooi egaal. De houdbaarheid daarentegen is wel veel beter dan we normaal gesproken bij een lipgloss verwachten. Een aantal uur blijft hij zeker goed zitten. Jammer Essence, ik ben beter van jullie gewend.

Heb jij deze longlasting lipglosses al geprobeerd? Wat vond jij ervan?

 

liefs

Follow

5 thoughts on “ESSENCE MATT MATT MATT LONGLASTING LIPGLOSS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge