Essence Long Lasting Lipstick swatches – Alle You Need Is Red & Blush My Lips

De lipsticks van Essence vind ik erg fijn en gebruik ik dan ook regelmatig. Toen ik onlangs weer voor het Essence schap stond zag ik nog veel meer leuke kleurtjes. Ik koos voor twee wat opvallendere kleurtjes dan die ik normaal gesproken zou dragen. Benieuwd naar de swatches? Lees dan even verder.

Als eerste koos ik een mooie felrode lipstick uit. Qua lipsticks heb ik eigenlijk alleen maar rozetinten in mijn stash liggen. Het leek me leuk om eens een keer wat anders uit te zoeken dan de standaardkleuren waar ik normaal gesproken voor ga. De kleur heet 02 All You Need Is Red, een heel fel rood kleurtje.  

Ook viel mijn oog op een knalroze lipstick. Wederom is dit een kleur die ik niet zo snel zou dragen, maar juist daarom leek het me erg leuk. In mijn stash zitten vooral veel basic en lichte kleuren en het werd eens tijd voor wat opvallendere lipsticks. Dit is kleur 12 Blush My Lips.

 
De lipsticks brengen erg gemakkelijk aan en zijn zacht van structuur. Ze dekken goed en blijven redelijk zitten. Je kunt er geen hele maaltijd mee eten, maar wel wat drinken. Persoonlijk vind ik het niet zo’n grote moeite om af en toe mijn lipstick bij te werken, maar als je dat wel vind is dit wellicht niet de perfecte lipstick voor jou.

Ik ben wederom erg tevreden over de lipsticks van Essence. Hopelijk komen er binnenkort weer een aantal nieuwe lipsticks aan. Deze lipsticks zijn o.a. verkrijgbaar bij Kruidvat voor €2,39.

Wat is jouw favoriete lipstick?


~Liefs Sandra

2 thoughts on “Essence Long Lasting Lipstick swatches – Alle You Need Is Red & Blush My Lips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge