ESSENCE LIPSTICK 24 VELVET MATT

Essence velvet matt

Paarse lipsticks vind ik prachtig. Essence had een tijdje een mooie paarse lipstick in de collectie zitten, maar helaas is die uit het assortiment gegaan. Toen ik in het persbericht van de nieuwe collectie van Essence een donkerpaarse lipstick zag werd ik dolblij. Uiteraard ben ik naar de winkel gegaan en heb ik hem meegenomen. Benieuwd? Lees dan even verder.

Velvet Matt

Aviary Photo_131019193461087177

Velvet Matt is een donkerpaarse semi-matte lipstick. Tijdens het aanbrengen merk je dat hij niet in een keer perfect dekt, maar als je hem een paar keer goed aanbrengt dekt hij mooi en egaal en blijft hij goed zitten. De kleur is toch net wat anders dan hij er in de verpakking uitziet. In de verpakking lijkt het een diepe donkerpaarse lipstick, terwijl hij er op je lippen toch net wat meer violetkleurig is, een paarse kleur met een sterk roze ondertoon. Desondanks vind ik het een prachtige bijzondere kleur die je niet zo vaak tegenkomt.

Aviary Photo_131019193983312674

Het is een mooie paarse lipstick met een roze ondertoon die mat opdroogt en uren blijft zitten ongeacht of je wat eet of drinkt. Velvet Matt komt het mooiste tot zijn recht met een simpele make-up. In dit geval combineerde ik hem met een zwarte winged eyeliner. Ondanks dat hij wat rozer is dan gedacht vind ik hem toch prachtig!

Heb jij de nieuwe lipsticks van Essence al gezien? Wat vond je ervan?

 

liefs

Follow

2 thoughts on “ESSENCE LIPSTICK 24 VELVET MATT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge