ESSENCE: Lipliner Cute Pink & Honey Berry

Vroeger droeg ik vrijwel geen kleur op mijn lippen en nu kan ik echt niet meer zonder. Toen ik in de Kruidvat weer een paar mooie lipliners tegen kwam, kon ik ze natuurlijk niet laten liggen. Deze twee kleurtjes zijn prachtig om ‘los’ te dragen. Benieuwd? Lees dan even verder.

07 Cute Pink

 

Het eerste kleurtje is 07 Cute Pink. Dit is een mooi zachtroze kleurtje, met een lichtpaarse ondertoon. De lipliner brengt gemakkelijk aan, is zacht en romig, maar niet te zacht. Hij is goed gepigmenteerd en accentueert mijn velletjes niet. Het is een lekker fris kleurtje en past vrijwel overal bij. 

 
15 Honey Berry

Honey Berry is een soort kleur waar ik echt gek op ben. Ik heb van Essence zo’n soort lipstick, maar helaas is deze uit het assortiment gegaan en probeer ik hem nu te ‘sparen’. Dit is een prachtige donkerpaarse chique kleur. Oké, het is niet echt een zomerse kleur, maar voor naar een feestje is hij wel leuk. Ook deze brengt gemakkelijk aan en laat mijn velletjes niet duidelijk zien. Ik ben fan!

 

Beide lipliners vind ik echt geweldig. Ze brengen makkelijk aan, zijn enorm gepigmenteerd en ook nog eens budgetproof. Deze lipliners kosten namelijk maar €0,99 per stuk. Je zal ze wel iets vaker bij moeten werken dan een duurdere lipliner, maar daar is de prijs ook naar. Ik vind ze erg leuk en ga de andere kleurtjes ook zeker aanschaffen.

Gebruik jij lipliner? Welke is jouw favoriet?~Liefs Sandra

beautybySandra

One thought on “ESSENCE: Lipliner Cute Pink & Honey Berry

  1. Lipliners zijn erg fijn in gebruik, ik gebruik ze ook echt vaak, juist omdat ze meestal zo goed blijven zitten…mooie kleurtjes heb je uitgezocht…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge