Essence How To Make Brows Wow!Wenkbrauwen zijn de belangrijkste items die je gezichtsuitdrukking bepalen. Om mijn gezicht wat meer kracht te geven teken ik mijn wenkbrauwen altijd bij. Normaal gesproken gebruik ik altijd een wenkbrauwpotlood, maar ik was toch ook wel benieuwd hoe het zou staan om mijn wenkbrauwen in te vullen met poeder. Ik kocht een setje van Essence om te testen. Benieuwd? Lees dan even verder.

 
Verpakking

De verpakking vind ik er erg mooi uitzien. Ondanks dat het doosje van een soort karton is gemaakt, vind ik het niet goedkoop aanvoelen. De verpakking ziet er erg leuk uit door de diverse kleurtjes en patronen. Ook het spiegeltje is erg makkelijk. Zo kun je hem gemakkelijk in te tas stoppen om onderweg je wenkbrauwen bij te werken.
 
Inhoud

Dit setje vind ik erg uitgebreid voor deze budget variant. De set bevat maar liefst drie verschillende kleuren om je wenkbrauwen mee in te kleuren. Zelf gebruik ik het liefste twee kleuren om te mengen. Het is dus vaak niet zo dat je maar één kleur gebruikt en de rest van het setje onaangeraakt laat liggen.
 
Naast drie kleuren wenkbrauwpoeder zit er ook nog een highlighter in die erg mooi is. Hij is niet geheel mat, maar glanst ook niet heel erg. Het setje bevat ook nog een mini pincet en een kwastje om de wenkbrauwpoeder mee aan te brengen. Zelf gebruik ik liever mijn eigen pincet en kwast, maar voor onderweg is het prima.
 
 
Het Resultaat
 

Het aanbrengen was in het begin even wennen aangezien een kwastje toch wat flexibeler is dan een wenkbrauwpotlood. Ik bracht de wenkbrauwpoeder aan met een linerkwast uit mijn Zoeva kwastenset. De twee donkerste kleuren mengde ik met elkaar en bracht deze aan. De highlighter bracht ik aan onder mijn wenkbrauwbot. Met het resultaat ben ik erg blij. Het is wat natuurlijker dan wenkbrauwpotlood, maar zorgt er ook voor dat je wenkbrauwen er strak uitzien.

 

Dit setje is zeker een goede aanvulling op mijn stash. Het is toch net wat natuurlijker dan een wenkbrauwpotlood. De set ziet er leuk uit en is ook nog eens uitgebreid als je kijkt wat je ervoor betaalt. Hij kost namelijk maar €5,99 en is verkrijgbaar bij de Kruidvat.

Waarmee werk jij het liefste je wenkbrauwen bij? Poeder of potlood?~Liefs Sandra

9 thoughts on “Essence How To Make Brows Wow!

  1. De verpakking is heel leuk, maar hij lijkt mij toch net wat te groot, ik denk dat ik hem daardoor als lui persoon niet vaak pak of meeneem omdat ik wat compactere producten heb 😉
    x

  2. Wat heb je enorm mooie wenkbrauwen zeg! Ik vind het erg mooi hoe je ze bij tekent. Het setje ziet er ook erg goed uit. Ik gebruik zelf altijd en wenkbrauwpotlood en poeder. Ik vind de combinatie echt heel erg fijn!

  3. het ziet er heel erg leuke en schattig uit, zelf gebruik ik altijd een poeder, ik heb wel pas een potlood aangeschaft maar moet deze nog gaan testen….fijne review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge