ESSENCE EYEBROW GEL COLOUR & SHAPE – BROWN

essence eyebrow gel

Toen ik de persberichten las van de nieuwe collectie van Essence zag ik gelijk een aantal producten waar ik erg benieuwd naar was. In de winkel heb ik een paar van deze producten gelukkig kunnen bemachtigen. Eenmaal thuis maakte ik gelijk foto’s van de Eyebrow Gel, want ik moest en zou het product gelijk uitproberen. Benieuwd? Lees dan even verder.

De Verpakking

Aviary Photo_131013432757030340

Aviary Photo_131013432975919227

De Eyebrow Gel zit in een glazen potje met een plastic dekseltje erop. Ik weet niet of andere mensen het ook is opgevallen, maar het is precies dezelfde verpakking als de geleyeliners van Essence. Een prima verpakking voor die prijs. Het dekseltje sluit goed af, waardoor het product hopelijk niet snel uitdroogt. Op de onderkant zit een sticker met de kleurcode erop. Dit is kleur 01 Brown, wat overigens (voor nu) ook de enige kleur is. Deze gel heeft een assige kleur met een koele ondertoon.  Ik hoop alleen wel dat er nog meer kleuren aankomen, aangezien het een redelijk donkere kleur is en dus niet voor iedereen geschikt zal zijn.

Het product

De structuur van deze Eyebrow Gel is wat vaster dan ik had gedacht. Ik had verwacht dat het de structuur van een gelliner zou hebben, maar dat is gelukkig niet het geval. Het is qua structuur een stevig product, waardoor je niet gelijk veel teveel product aan je kwast hebt zitten. Wel geeft het voldoende product af om per ‘dip’ je wenkbrauwen geleidelijk in te kleuren en vorm te geven.

Het resultaat

resultaat essence eyebrow gel

Voor
Na

De wenkbrauwgel is goed gepigmenteerd en brengt makkelijk aan. Je kunt zowel strakke lijnen trekken (rechter wenkbrauw) als het product wat subtieler aanbrengen door enkel je wenkbrauw wat op te vullen. Zelf vind ik het mooi om mijn wenkbrauwen wat strakker en zwaarder aan te zetten, maar dit product kun je ook prima vervagen wat zal zorgen voor een wat zachter resultaat. Zodra het product eenmaal is opgedroogd blijft het de hele dag perfect zitten, zonder ook maar iets te vervagen. Zelfs na een nacht slapen zit het er nog best goed op.

essence eyebrow gel

Ik ben echt heel blij dat ik dit product heb kunnen bemachtigen. Het resultaat vind ik erg mooi, het brengt gemakkelijk aan en de houdbaarheid is ook verrassend goed. Echt een topproduct! De Eyebrow Gel Colour & Shape is verkrijgbaar bij de Kruidvat voor € 2,99.

Heb jij de nieuwe producten van Essence al zien liggen in de winkels?

 

liefs

Follow

3 thoughts on “ESSENCE EYEBROW GEL COLOUR & SHAPE – BROWN

  1. Ziet er goed uit!! Ik vind strakke wenkbrauwen ook mooi en gebruik graag een kwastje. Jammer dat er maar 1 kleur is, hij lijkt mij net te donker voor mijzelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge