Essence 3d eyeshadow & 2 in 1 kajal pencil

 

Het Essence schap. Vroeger was ik hier niet zo’n fan van en kocht ik liever make-upjes van Catrice. De laatste tijd worden de producten van Essence steeds beter en ook de verpakkingen komen er steeds beter uit te zien. Ik verbaas me steeds meer over de kwaliteit van de producten in positieve zin. Ik kreeg voor mijn verjaardag een aantal nieuwe producten van Essence. Benieuwd naar de swatches? Lees dan even verder.

Als eerste de 3d oogschaduw van Essence in de kleur 08 Irresistible Vanilla Latte.Ik heb al eerder een Essence 3d oogschaduw gereviewd. Daar was ik heel erg tevreden over. Ik kon me bijna niet voorstellen dat deze oogschaduw zou tegenvallen. En dat deed hij ook niet. Helaas is het erg lastig om deze prachtig kleuren goed over te laten komen op de foto’s, maar ik heb mijn best gedaan. 

 


Vooral de bruine kleur vind ik prachtig! Er zit een hele mooie glans in en de kleur zelf is echt een perfecte kleur! Beide kleuren zijn heel goed gepigmenteerd. De lichte kleur komt niet helemaal goed over, maar het is een witte/beige kleur met wat minder glans dan de bruine kleur.


Deze oogpotloodjes van Essence had ik nog nooit eerder gezien. Ik had al wel een aantal oogpotloodjes van Essence, maar daar was ik niet zo blij mee aangezien ik het potlood zelf vaak veel te hard vond. Tijdens het swatchen kwam ik tot de ontdekking dat dat zeker niet het geval was. In tegendeel, de potloodjes waren zo zacht dat ik tijdens het swatchen beide punten al afbrak (wat je ook terug ziet op de foto’s). Voor de rest werken de potloodjes wel erg fijn en zijn goed gepigmenteerd. Je moet alleen even rekening houden dat je niet te hard duwt. 
 

Over deze producten van Essence ben ik heel erg tevreden. De oogschaduws zijn prachtig en goed gepigmenteerd. De oogpotloodjes zijn zacht en er komt veel kleur vanaf. Wel moet je even wennen dat je niet al te hard moet duwen, maar als je daar erg in hebt zijn ze gemakkelijk aan te brengen en blijven ze goed zitten.

 Welk merk heeft jou de laatste tijd heel erg verbaasd?
~Liefs Sandra

2 thoughts on “Essence 3d eyeshadow & 2 in 1 kajal pencil

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge