EOS LIPPENBALSEM SUMMER FRUIT

eos

EOS staat bekend om de schattige kleurrijke lippenbalsems in de vorm van een bolletje. Hoewel vrijwel iedereen zo’n kleurrijk exemplaar al in bezit had, was ik degene die er het nut niet zo van in zag en stug bleef volhouden aan mijn spotgoedkope lippenbalsems van de Action. Toen ik de bolletjes tegenkwam in de Douglas was ik toch wel erg benieuwd of het een grote hype is of dat het echt zulke fijne producten zijn. Ik probeerde het uit. Benieuwd? Lees dan even verder.

eos lippenbalsem

De lippenbalsem is verpakt in een gekleurd bolletje in een kleur die matcht met de geur. Ik heb gekozen voor de Summer Fruit variant die ik dit geval rood is en echt heerlijk ruikt. De verpakking is redelijk zacht, waardoor je wel snel kleine beschadigingen ziet, zoals op de foto, maar daar kan ik me niet zo druk over maken. De verpakking heeft een inkeping zodat je hem gemakkelijk open kunt draaien en goed beet kunt houden.

Dan het belangrijkste, hoe bevalt de lippenbalsem. Ik moet eerlijk toegeven dat het echt een heerlijk product is en velen malen beter dan de lippenbalsems die ik tot nu toe gebruikt heb. Door de bolle vorm brengt hij makkelijk aan, zonder dat je er met je vingers aan hoeft te zitten. Daarnaast laat het maar een klein laagje product achter, wat precies genoeg is en waardoor je geen hele vette lippen krijgt. Het product zorgt ervoor dat je lippen goed verzorgd worden, de velletjes verdwijnen en ook nog eens heerlijk zacht aan voelen.

lippenbalsem

Het is een prettige lippenbalsem die je lippen goed verzorgt, er leuk uit ziet, heerlijk ruikt en ook nog eens 100% natuurlijk is. Het is een fijn product dat ik al met veel plezier gebruikt heb en waarvan ik graag nog een aantal andere varianten van wil hebben. EOS lippenbalsems zijn verkrijgbaar bij de Douglas voor € 5,95.

Welke lippenbalsem gebruik jij graag?

 

liefs

Follow

2 thoughts on “EOS LIPPENBALSEM SUMMER FRUIT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge