ELF MAKEUP MIST & SET SPRAY

Elf fixing spray

Gezichtsmake-up vind ik altijd het mooiste zitten als het al even is aangebracht. Pas als het product een beetje opgewarmd is versmelt het mooi met je huid en zie je het er niet meer zo op liggen. Helaas is er na een avondje stappen vrij weinig meer van dat mooie resultaat te zien. Ik hoorde veel positieve geluiden over de Mist & Set spray van ELF en wilde dit graag zelf ondervinden. Benieuwd? Lees dan even verder.

De Verpakking

Het product zit in een plastic flacon met een handig spraydopje. Het is niet de meest mooie verpakking, maar het ziet er prima uit. De verpakking heeft een mooi handzaam formaatje wat fijn beet te houden is en waardoor je het gemakkelijk in je tas mee kunt nemen. De inhoud van deze flacon is 60 ml, waarmee je best lang zal doen door de zuinige spray dop die erop zit.

De Ingrediënten

Water (Aqua), AMP-Acrylates/Allyl Methacrylate Copolymer, Propylene Glycol, Aloe Barbadensis (Aloe) Leaf Juice, Green Tea (Camelia Sinensis) Extract, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Magnesium Ascorbyl Phosphate (Vc), Tocophryl Acetate (Ve) Retinyl Acytate (Va), Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Propylparaben, Isobutylparaben.

Het Gebruik

Aviary Photo_131011297248364268

Nadat je je make-up gedaan hebt is het alleen een kwestie van twee spraytjes over je gezicht heen sprayen. De eerste keer moet je alleen even opletten dat je het niet te dichtbij aanbrengt. De spray ruikt heel lichtjes naar planten, maar zodra het product je gezicht raakt ruik je daar al niks meer van. De spray voelt verfrissend aan op je huid en is zo opgedroogd. Hij zorgt ervoor dat je make-up gelijk mooi versmelt met je huid. Het poederige effect dat make-up soms achterlaat verdwijnt en aan het eind van de dag of na een avondje stappen zit je make-up nog steeds mooi op zijn plek.

Ik ben echt enthousiast over dit product! Het voelt heerlijk verfrissend, zorgt ervoor dat mijn make-up er mooier uitziet en ook nog eens lager blijft zitten. Deze Mist & Set spray van ELF is online verkrijgbaar voor €4,00.

Gebruik jij een Mist & Set Spray om je make-up beter te laten zitten?

 

liefs

Follow

One thought on “ELF MAKEUP MIST & SET SPRAY

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge