DOUTZEN SPORT BY HUNKEMÖLLER – LEGGING EN TOP + WINACTIE

Sporten doe ik zo’n drie tot vijf keer in de week. Een leuke set sportkleding die goed zit, vind ik daarbij erg belangrijk. Gisteren werd de nieuwe Doutzen Sports collectie gelanceerd, waarvan ik een prachtige sportlegging en top heb ontvangen. Benieuwd naar deze nieuwe collectie sportkleding? Lees dan even verder.

De collectie is een mix van urban sports en streetwear en is daardoor niet alleen te dragen tijdens een intensieve work-out, maar ook prima te dragen wanneer je een boodschap gaat doen of gewoon zin hebt in een leuke comfy outfit. De collectie is heel divers en bevat alle sportessentials van sportbh’s, -tops en -leggings, tot een sweater, sportstring en jurkje. Dit alles in de kleuren zwart, grijs en lichtroze in combinatie met gave grafische prints.

Deze sportcollectie is echt op mijn lijf geschreven, de kleurencombinaties en prints vind ik echt prachtig. Ik ontving uit deze collectie een sportlegging en bijpassende sporttop.

De legging sluit perfect aan en blijft zowel tijdens het hardlopen als tijdens een zwarte krachttraining goed op zijn plek zitten. De broek is gemaakt van een zachte soepele stof, wat erg prettig zit en bevat een ruim zakje om een sleutel of iets dergelijks in op te bergen. In korte tijd is deze legging uitgegroeid tot mijn favoriet. Hij zit heerlijk, de belijning zorgt ervoor dat je figuur mooi uitkomt en de print vind ik echt fantastisch!

De top past, door de egale zwarte kleur, perfect bij de drukke print van de legging. Ondanks dat het een vrij basic top is, is hij zeker niet saai. Dit door de zwart met witte banen op de zijkant en de velvet opdruk aan de voorkant. Ook deze top is weer gemaakt van een prettige soepele stof en de lage achterkant in combinatie met het losvallend model, zorgt ervoor dat je tijdens het sporten goed je warmte kwijt kunt.

WINACTIE

Misschien heb je het al in de titel zien staan, maar ik mag bovenstaande sportlegging uit de nieuwe Doutzen Sport Collectie, in de maat S, aan een van jullie weggeven.

Wat je moet doen om kans te maken op deze prachtige sportlegging?

  • Volg mij op Bloglovin‘.
  • Laat in een reactie, met een geldig e-mailadres, achter waarom jij deze sportlegging wilt winnen en wie weet ligt deze sportlegging binnenkort bij jou op de mat.

De winactie loopt tot 15 februari.

Ik ben erg blij met mijn nieuwe aanwinsten. De legging sluit mooi aan en zit lekker. In combinatie met de sporttop staat niks meer in de weg voor een goede work-out! De sportlegging kost € 34,99 en de sporttop is verkrijgbaar voor € 24,99. De nieuwe Doutzen Sport Collectie is sinds gisteren online verkrijgbaar en ligt vanaf 31 december in de winkels. 

 

liefs

Follow

4 thoughts on “DOUTZEN SPORT BY HUNKEMÖLLER – LEGGING EN TOP + WINACTIE

  1. Leuke legging met die print! Alleen de huidskleur vlakken aan de zijkanten vind ik een beetje raar ogen omdat het zo dicht bij huidskleur komt. Maar dat neemt niet weg dat ik hem nog steeds graag zou willen winnen, dan zou ik hem gebruiken voor de Yoga!
    Ivon onlangs geplaatst…Mijn succes in DecemberMy Profile

  2. O wow, wat een mooierd. Het staat je mooi en vrouwelijk.
    Ik hou van alles met een bloemenprintje. Ik heb een saaie, zwarte legging voor yoga, maar deze zou natuurlijk super gaaf zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge