DOELEN MAART & TERUGBLIK FEBRUARI

march goals

De maand is alweer voorbij en het is tijd om terug te kijken op mijn doelen die ik gesteld heb voor februari. De doelen die ik mezelf gesteld heb, heb ik zo goed als gehaald, ondanks dat het begin van de maand wat stroef begon. De doelen voor maart hebben vooral te maken met plannen, rust nemen en ongebruikte producten opmaken. Benieuwd? Lees dan even verder.

Goals februari

Minimaal 2 dagen vooruit werken – Aan het begin van de maand is dit me niet gelukt. Ik was nog steeds enorm moe en had weinig energie om artikelen te schrijven. Gelukkig gaat het de afgelopen weken een stuk beter. En staan er momenteel al 4 artikelen klaar!

Twee keer per week naar de sportschool – Dit is me gelukt. Ik ga elke week samen met mijn vriend, met veel plezier, naar de sportschool toe. Dat is echt een soort uitlaatklep voor mij. Heerlijk hard aan de slag om vervolgens thuis uitgeteld, na een warme douche, in bed te kruipen.

Meer tijd voor mezelf nemen – Afgelopen maand heb ik zeker meer tijd voor mezelf gehad. Ik hoefde de zaterdagochtenden niet meer te werken waardoor ik kon uitslapen, ’s ochtends artikelen kon schrijven en ’s middags tijd had om samen met mijn vriend wat leuks te gaan doen. Doordat ik verder vooruit werk heb ik meer ruimte om de artikelen te schrijven wanneer ik daar zin en tijd voor heb.

Goals Maart

Op zondag minimaal 4 artikelen ingepland hebben staan – Ik wil nog wat meer vooruit werken. Aankomend weekend ga ik een weekendje weg en neem ik mijn laptop niet mee. Ik zou voortaan graag minimaal één dag in het weekend helemaal vrij willen zijn, zodat ik altijd spontaan een hele dag weg kan zonder ’s avonds laat nog een artikel te hoeven schrijven.

Doordeweeks minimaal 7,5 uur slapen – Ik heb veel slaap nodig en ik voel me een stuk beter als ik voldoende nachtrust heb gehad. Sinds een aantal maanden voel ik me extreem moe, gelukkig begint dat af te nemen, maar ik voel me nog steeds niet helemaal fit. Door voldoende nachtrust te krijgen hoop ik dat ik me aan het eind van volgende maand helemaal goed voel en ’s ochtends mijn bed weer fris en fruitig uit kan springen zonder er al teveel moeite mee te hebben.

Minimaal drie boeken uitlezen – In januari had ik dit doel ook al gesteld. Ik vond het heerlijk om die boeken uit te lezen. Toch merk ik dat ik mijn e-reader weer weg heb gelegd omdat ik altijd wel wat te doen heb. Deze maand wil ik ook weer drie boeken uitlezen.

Minimaal drie producten dagelijks gebruiken totdat ze op zijn – Elke keer als ik een niet product koop of cadeau krijg van iemand wil ik er het liefste gelijk aan beginnen en dat doe ik dan ook. Met als gevolg dat ik allemaal producten heb staan die een tijd gebruikt zijn, maar die ik uit het oog verloren ben waardoor er overal nog een beetje in zit. Door dit doel hoop ik dat ik producten opmaak waardoor ik ook meer ruimte heb voor nieuwe producten en ik de oude niet weg hoef te gooien doordat ze bederven.

Dit waren mijn doelen voor maart alweer. Aankomende maand staat in het teken van goed plannen waardoor ik mijn tijd beter kan besteden en in het weekend meer leuke dingen kan gaan doen, zonder dat ik heel moe ben.

Hoe gaat het met jouw doelen? Werk je er nog steeds aan of ben je ze toch al snel weer vergeten?

 

liefs

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge