DOELEN FEBRUARI & TERUGBLIK DOELEN JANUARI

Hello february

De maand januari is voorbij gevlogen. Het is dan ook tijd om mijn doelen van januari erbij te pakken en te kijken of ik ze gehaald heb. Uiteraard stel ik mezelf weer een aantal nieuwe doelen voor februari. Wel zijn dat er een stuk minder dan voor januari, wat te maken heeft met een doel voor februari. Benieuwd? Lees dan even verder.

Goals van Februari

Minimaal 1x per week hardlopen – Dit is me helaas niet gelukt. Het is in januari erg koud geweest en ’s avonds was het al donker toen ik thuis kwam. Wel heb ik sinds een week een abonnement op de sportschool waar ik van plan ben twee keer in de week te gaan sporten.

Mijn herkansing halen – Ik heb een aantal weken die-hard geleerd en het was niet gemakkelijk om na een hele dag/week hard werken ’s avonds ook nog eens hard te leren, maar het is me gelukt! Ik heb mijn herkansing gehaald met een 7,3!

2 boeken uitlezen – Mijn e-reader heb ik weer uit mijn kast gehaald en ik ben aan het lezen geslagen. Ik heb maar liefst drie boeken gelezen in een maand tijd en vond het heerlijk om even de tijd te nemen om te ontspannen. Een review van de drie boeken volgt nog.

Beter vooruit plannen – Dit ging aan het begin van de maand erg goed, maar de laatste paar weken en eigenlijk al maanden ben ik onwijs moe en daardoor kreeg ik het niet voor elkaar om alles goed vooruit te plannen. Hopelijk gaat dat volgende maand wat beter.

Minimaal 1x tijd vrijmaken voor een uitstapje – Ik wilde meer genieten en tijd vrijmaken om leuke dingen te doen en dat heb ik ook zeker gedaan. Ik ben een avondje naar de film geweest en daarnaast ben ik ook nog een dag gaan zwemmen met mijn vriend in Centerparcs. Dit moet ik er zeker inhouden 🙂

3 films kijken – Ook dit doel heb ik gehaald. Ik heb deze maand Pointbreak, Gone Baby Gone en Blue Lagoon: The Awaking gekeken. Alle drie echt hele leuke/mooie films. Mocht je daar nog een review over willen lezen dan hoor ik het graag.

Goals februari

Minimaal 2 dagen vooruit werken – Ik merk dat ik het nogal zwaar heb met het werken en er daarnaast ook voor zorgen dat er elke dag een artikel online komt. De afgelopen maand is dat niet altijd even goed gegaan. Daarom wil ik zorgen dat ik altijd twee dagen speling heb waardoor ik wat meer lucht heb.

Twee keer per week naar de sportschool – Ik heb onlangs een abonnement bij de sportschool afgesloten waar ik twee keer in de week wil gaan sporten. Ik wil vooral aan mijn uithoudingsvermogen gaan werken, waardoor ik hopelijk wat verder kan hardlopen. Daarnaast wil ik mijn buikspieren ook wat meer gaan trainen.

Meer tijd voor mezelf nemen – Tijd om rust te nemen heb ik regelmatig tekort. Ik wil deze maand wat meer tijd voor mezelf vrijmaken en om wat leuke dingen te kunnen doen en om wat meer uit te rusten, waardoor ik ook wat beter in mijn vel zit.

Aankomende maand staat in het teken van sporten en goed plannen waardoor ik alle dingen kan doen die ik leuk vind, zonder dat ik daardoor iets moet laten. Hopelijk heb ik dan alle tijd om te kunnen sporten, artikelen te schrijven, tijd om series te kijken en het allerbelangrijkste: tijd om samen met mijn vriend leuke dingen te doen!

Heb jij nog dingen waar je aan wil werken deze maand?

 

liefs

Follow

2 thoughts on “DOELEN FEBRUARI & TERUGBLIK DOELEN JANUARI

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge