DOELEN FEBRUARI 2017

Vorig jaar begon ik met het opstellen van maandelijkse doelen. Hierdoor stel ik realistischere doelen op dan wanneer ik doelen stel voor het hele jaar. Daarnaast vergeet ik ze minder snel en is de kans groter dat ik mijn gestelde doelen ook daadwerkelijk haal. Halverwege 2016 ben ik ermee gestopt, maar voor 2017 wil ik wel weer maandelijkse doelen opstellen. Benieuwd voor de doelen van februari? Lees dan even verder.

1. 2x in de week sporten

Vorig jaar is dit doel meerdere malen voorbij gekomen, maar helaas is dat niet altijd even goed gegaan. Dat terwijl ik het heerlijk vind om twee keer in de week goed te sporten. In de maand februari wil ik dan ook echt twee keer in de week tijd vrij maken om te gaan sporten.

2. Minimaal 5 artikelen vooruitwerken

Vanaf eind januari ben ik weer begonnen met mijn stage. Dit betekent dat ik de hele dag aan het werk ben en dus geen tijd heb om foto’s te maken voor artikelen. Ik wil dan ook aan het begin van elke week minimaal 5 artikelen vooruit schrijven zodat er elke dag een artikel online kan komen en ik niet hoef te stressen of ik het allemaal wel red ook in combinatie met het sporten.

3. 1x 7 km hardlopen

Aan het eind van februari wil ik minimaal één keer 7 kilometer aan een stuk hardgelopen hebben. Ik wil de afstanden die ik loop steeds iets meer verleggen zodat ik hopelijk op korte termijn de 10 kilometer kan gaan lopen. In januari heb ik al een keer de 6 kilometer gelopen, dus ik begin voorzichtig met een kilometertje extra.

4. Minimaal 3 producten opmaken

Zoals ik al eerder heb verteld ben ik hard bezig met het opmaken van producten die ik in mijn kast heb staan. Mijn hele kast staat vol met producten die nog best wel vol zitten en ik heb met mezelf afgesproken dat ik pas nieuwe producten mag kopen wanneer ik die collectie weer een beetje uitgedund heb. Eind februari hoop ik weer drie producten weg te kunnen gooien.

5. SPAREN! Minder geld uitgeven

Afgelopen maand heb ik mijn nieuwe camera gekocht die een flinke duit gekost heeft. In de maand februari begin ik weer met werken waardoor ik mijn spaarrekening hopelijk weer flink kan spekken. Ik wil namelijk een flink bedrag gespaard hebben wanneer ik, over een jaar of twee, uit huis ga. De portemonnee blijft dus zoveel mogelijk dicht de maand februari.

Dit waren mijn doelen voor de maand februari. Ik heb geprobeerd om de doelen zo te formuleren dat ze ook echt haalbaar zijn en ik heb er eerlijk gezegd het volste vertrouwen in dat het me dit keer ook echt gaat lukken.

Stel jij jezelf doelen of werkt dat voor jou niet zo goed?

 

liefs

Follow

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen? Vergeet dan niet om Sandrarosa.nl te volgen via Bloglovin. Dit is gratis en doe je gemakkelijk door op bovenstaande button te klikken.

Bron foto

One thought on “DOELEN FEBRUARI 2017

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge