Diary

 
 
Afgelopen week moest ik weer naar school. Gelukkig kon ik deze week rustig opstarten aangezien ik projectweek had. Dat dacht ik althans. Pfoe wat een gestess was dit. Dit is gelukkig weer achter de rug. Benieuwd naar mijn week? Lees dan even verder.

Zondag


Zondag heb ik eigenlijk heel de dag niet zoveel uitgevoerd. ’s Ochtends heb ik eerst nog wat voor mijn blog geschreven. Ik schreef ook weer eens een Spam your blog. Dit was alweer veel te lang geleden.

’s Middags heb ik met mijn vriend film gekeken. Het was een heerlijk rustig weekendje en stiekem was dat ook wel eens fijn.

Maandag

Maandag begon mijn projectweek. Hier heb ik de hele dag hard aan gewerkt. Toen ik thuis kwam heb ik eerst wat gegeten, gedoucht om daarna met mijn laptop op de bank voor de televisie te kruipen.

Hier werkte ik aan mijn blog. Ik had mijn To-do lijstje wat korter gehouden zodat ik zeker wist dat ik mijn lijstje af kon krijgen. Ik moet echt leren om mijn to-do lijstjes realistischer te maken.

Ook vond ik een hele mooie cover van Pompeii. Dit is een liedje dat ik de laatste tijd weer veel vaker opzet.

 Weer veel vooruit gewerkt. Ik begin het te leren.

Heerlijk tv kijken en ondertussen nog wat schrijven.

Dinsdag

 In de bus naar school toe. File… Ik heb eigenlijk nooit file als ik met de bus heen ga.

 Wachten om weer naar huis te gaan.

 Cake. Dat had ik echt al heel lang niet meer op.

Druk foto’s aan het maken. Ik experimenteerde wat met dit bloesje en eigenlijk vind ik het resultaat wel heel leuk geworden.

 Het was echt heel vies weer.

Woensdag

Het project was nog steeds bezig en het was een beetje stressen of we alles op tijd af zouden krijgen. ’s Avonds ben ik naar mijn vriend toegegaan om heerlijk even wat tijd samen door te brengen.

Donderdag

Weer wachten op de bus om naar huis toe te gaan. Ik had eindelijk weer eens een keer mijn sneakers aan.
 


Wederom een hectische dag. Leraren waren er niet om ons te begeleiden bij ons project waardoor we heel veel dingen pas op het allerlaatste moment konden doen… Handig..

Vrijdag

Vrijdag was een nog grotere chaos dan donderdag. Alles moest op tijd af zijn en er moest nog heel erg veel gebeuren. Gelukkig hadden we het op tijd af en konden we gaan genieten van ons weekend. ’s Avonds moest ik oppassen en een beetje op tijd naar bed omdat ik de volgende ochtend weer moest werken.

Zaterdag

Sinds kort probeer ik weer elke ochtend te ontbijten. Tot nu toe gaat me dat best goed af.

Zondag

Ik had wat besteld bij Misslipgloss en lakte vandaag er gelijk mijn nagels mee. Wauw, ik ben verliefd! Er komt uiteraard nog een artikel van online.

 Rara welke is nieuw?

De maan scheen echt prachtig door mijn dakraam naar binnen.

Hoe was jullie week?~Liefs Sandra

3 thoughts on “Diary

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge