DIARY: Ziekjes, Hardlopen & Een Nieuwe MAC Lipstick

overallAfgelopen week was een druk weekje. Voor school moest ik heel veel doen en ondertussen was ik ook nog eens niet fit en een beetje ziekjes. Ik schreef me in voor de Singelloop in Breda en ging een avondje stappen. Benieuwd naar mijn week? Lees dan even verder.

Zondag

zondag 1

Zondag is de enige dag in de week die ik helemaal vrij ben. Ik heb dan ook wat minder gedaan, omdat ik merkte dat ik echt enorm moe was. Ik heb heerlijk op de bank een filmpje gekeken, maakte wat huiswerk en ging lekker vroeg naar bed toe.

Maandag

maandag 1

Ik was, zoals altijd, vrij op maandag. De dag begon ik met flink wat schoolwerk. De weken vliegen voorbij en voor ik het weet is het alweer tijd voor tentamens. Toch wel een beetje eng allemaal hoor.

De middag bestede ik aan mijn blog waarbij ik veel foto’s maakte. Hoe goed zien deze swatches eruit? Aankomende week zul je hier meer van zien.

maandag 2

Ik schreef nog een aantal artikelen en keek een aantal vlogs toe. ’s Avonds voelde ik dat ik een beetje ziekjes begon te worden en ging vroeg naar bed toe, alweer…

Dinsdag

dinsdag

Vandaag had ik een hele lange dag op school, die lastig vol te houden was omdat ik me echt niet zo lekker voelde. Ik kon wel naar huis gaan, maar de stof was zo pittig dat ik besloot toch maar te blijven en mijn lessen te volgen. Eenmaal thuis at ik wat, maakte ik nog wat huiswerk en keek nog wat tv.

Ik at weer eens Digestive koekjes van Verkade. Die vind ik echt heel lekker!

Woensdag

woensdag 1

Ik stond vroeg op en voelde me gelukkig alweer wat beter. Ik maakte een beschuitje met jam klaar en schonk een grote beker water in.

De dag begon ik met een aantal buikspieroefeningen. Toen ik eenmaal klaar was voelde het echt heel goed!

woensdag 2

Ik deed een nieuwe lipstick op van MAC die ik van mijn broertje voor mijn verjaardag kreeg, hij is zo mooi! Het duurde even voordat ik hem kon gebruiken aangezien de foto’s steeds niet helemaal naar mijn zin waren.

En weer wat huiswerk maken. Natuurlijk keek ik ook nog een aflevering van mijn favoriete serie op dit moment: Orphan Black.

Donderdag

donderdag 1

De dag begon weer vroeg in de bus op weg naar school toe.

Eenmaal in de les was het in het lokaal echt enorm warm en daarom erg lastig te concentreren.

donderdag 2

Na een lange dag reisde ik naar een aantal bushaltes eerder dan de bushalte die ik normaal gesproken pak. De bussen zitten te laatste tijd zo vol dat het echt rennen is om een plekje te vinden en je anders een tijdje¬†mag wachten. Dat vond ik niet zo’n goed idee en besloot in de tussentijd die ik anders toch moest wachten wat eerder op te stappen.

Eenmaal thuis gelijk een rondje hardlopen. Ik heb me inmiddels ingeschreven voor de Singelloop en daar moet ik nog even hard voor trainen.

Vrijdag

vrijdag 1

De dag volgens het ritueel weer beginnen bij de bushalte.

Ik had even een tussenuur en besloot alvast wat huiswerk te gaan maken, jeetje ik begin het eindelijk te leren haha.

vrijdag 2

Voor ik het wist was ik weer thuis en at ik een heerlijke tonijn pizza. Deze vind ik zo lekker, maar had hem al een tijdje niet op omdat mijn moeder hem echt heel vies vind ruiken.

Als toetje at ik weer wat yoghurt met framboos en rabarber, jummy!

Zaterdag

zaterdag 1

Zaterdag ging de wekker al vroeg om me weer klaar te maken om te gaan werken.

Op de fiets had ik zo’n spijt dat ik geen handschoenen had aangetrokken. Het was echt enorm koud en de mist zag je erg goed¬†boven de weilanden hangen. De rest van de dag heb ik vrij weinig gedaan. ’s Avonds ben ik nog met vrienden wezen stappen in Breda, wat erg gezellig was, maar eenmaal thuis was ik gesloopt.

Aankomende week wil ik alvast wat gaan leren voor mijn tentamens. Ze komen toch steeds dichterbij en ik hoop dat ik het zo rustig aan kan leren. Iemand nog goede tips?

Heb jij aankomende week nog leuke plannen?

a

liefs

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge