DIARY: Wanten, Ongeluk & Een Lieve Hond

overall

Eindelijk begin ik weer in het werkritme te komen. Afgelopen week heb ik dan ook weer 4 dagen gewerkt, stond ik bijna stil omdat mijn benzine bijna op was, trok ik voor het eerst mijn wanten weer aan en gingen we oppassen bij mensen die een lieve knuffelkont als hond hadden. Benieuwd? Lees dan even verder.

Maandag

maandag 1

Het weekend was weer voorbij gevlogen en het was om kwart voor acht alweer tijd om mijn auto op te zoeken en naar mijn werk te gaan.

Voordat ik bij mijn kamer ben moet ik eerst nog 4 trappen op, goede ochtendgymnastiek haha.

maandag 2

Het was gewoon echt donker toen ik ’s avonds weer thuis kwam. Dat is wel echt weer even wennen.

Het is ’s nachts ook best wel koud en mama had alvast mijn winterdekbed voor me klaargelegd.

Dinsdag

dinsdag 1

Yeah ik kon eindelijk deze heerlijke wanten van de Primark aan!

Dinsdag was een spannende dag want ik moest voor het eerst met andere collega’s mee naar een klant toe. Ik vertrok al vroeg want het was best een stukje rijden. Er stond enorm veel file, maar gelukkig was ik nog net op tijd.

dinsdag 2

Op de terugweg stond ik ook echt lang in de file en ik was echt laat thuis. Na het eten heerlijk even op mijn kamer nog wat vlogs terugkijken.

’s Avonds met paps uitgeput op de bank….

Woensdag

woensdag 1

Oepss mijn tanklampje begon te branden en ik moest nog best een stukje rijden. Uiteindelijk heb ik het gelukkig wel gehaald, maar ik heb nog nooit voor zoveel geld moeten tanken…

Mijn schoonzusje bleek in de bus te zitten naar Den Bosch die een ongeluk had gehad. We schrokken allemaal heel erg, ze moest wel mee voor controle naar het ziekenhuis, maar uiteindelijk bleek het gelukkig mee te vallen.

Mijn vriend verraste me met een cadeautje. Ik kreeg deze heerlijke producten van de Douglas Naturals lijn.

Donderdag

donderdag 1

Na een lange dag werken heerlijk pizza eten. Deze met pesto en salami blijft mijn favoriet. Mijn ouders worden er minder blij van, want hij blijkt volgens hun nogal te stinken.

Heerlijk op de bank met mijn pyjama en poezensokken. I Love It!

Vrijdag

vrijdag 1

Ik had even wat opstartproblemen en merkte dat ik echt toe was aan weekend en wat tijd voor mezelf. Gelukkig ging het na een uur wel en vloog de dag weer voorbij.

’s Avonds moesten we oppassen bij hele lieve kinderen. Ze hebben ook een hond die het liefste helemaal tegen je aan kruipt om te knuffelen. Hoe lief. Hier staat hij tegen het been van mijn vriend aan en loopt hem vragend aan te kijken.

Zaterdag

zaterdag 1

Zaterdagochtend moest ik eerst werken. Toch wel heftig hoor 6 dagen achter elkaar werken, maar goed geld is geld. Daarna heerlijk nasi gegeten. Nasi had ik al een lange tijd niet op, maar zo nu en dan vind ik het wel lekker.

Zaterdagmiddag ging ik met mijn vriend naar de stad om mijn nieuwe lenzen op te halen en om alvast wat kerstcadeautjes in te slaan. Voor ik het wist was het alweer avond. ’s Avonds hadden we een feestje, maar daar gingen we niet al te laat weg omdat we beide echt doodmoe waren. Bij mijn vriend ben ik in slaap gevallen en uiteindelijk stond ik om twee uur ’s nachts met een slaaphoofd weer in onze eigen badkamer…

Aankomende week heb ik nog niet zoveel plannen. Ik wil vooral veel vooruit werken voor mijn blog, omdat dat toch wat fijner is als je de hele dag gewerkt hebt en je niet alles nog moet doen voor de dag erna. Voor de rest kijk ik wel wat voor leuks er voorbij komt.

Hoe was jouw week? Ga jij aankomende week nog wat leuks doen?

 

liefs

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge