DIARY: VALKENBURG, RIVERDALE, PRACHTIG TOILET & HEERLIJK ZONNETJE

collage diary

Mijn week begon in het heerlijke Limburg, waar we nog een dagje naar Valkenburg gingen om daar wat rond te kijken en naar de grot te gaan. Ik kocht daar ik een plaatselijk winkeltje twee schatige potjes van Riverdale. Ook dinsdag was ik vrij en woensdag begon mijn werkweek pas weer. Die vloog dan ook zo voorbij en voor ik het wist was het weer weekend die overigens ook weer zo voorbij was. Benieuwd? Lees dan even verder.

Maandag

maandag 1

Ik heb echt genoten van het weekendje weg en helaas was het zo weer voorbij. Ik kan niet wachten tot de zomervakantie en ik wat langer weg kan.

We ontbeten en vertrokken daarna richting Valkenburg. Daar keken we wat rond en kregen we een rondleiding in een grot, echt heel interessant!

maandag 2

Kijk hoe mooi het uitzicht was!

In de grot werden tijdens de oorlog mensen opgevangen om te schuilen. Op de muren van kleine ruimtes stond geschreven voor hoeveel mensen er plek was.

maandag 3

Ook kunstenaars maakte de mooiste creaties in de grotten.

Op de terugweg naar huis gingen we uit eten in het Van Der Valk Restaurant in Tiel, wat overigens enorm tegenviel maar goed. Kijk hoe mooi de wc’s daar waren.

Dinsdag

dinsdag 1

Dinsdag had ik nog een dagje vrij en het weer was heerlijk!

Ik pakte mijn twee potjes van Riverdale uit. De lintjes moet ik nog strikken, daar ben ik niet zo goed in, maar ik vind ze echt zoo leuk! Ik weet alleen nog niet zo goed wat ik erin wil doen. Iemand nog tips?

Woensdag

woensdag 1

Kijk trouwens deze foto die ik dinsdag maakte. Ik vind die winged eyeliner in combinatie met die lipstick echt geweldig! De look staat trouwens al online.

Het is weer tijd om te gaan werken en eerlijk gezegd had ik er best wel veel zin in!

Donderdag

donderdag 1

Er was, alweer, iemand jarig en diegene trakteerde. Dit mokkaschuimgebakje is echt zo lekker!

Hoe fijn is het om terug van je auto naar huis te lopen terwijl het zonnetje nog schijnt? Love it!

Vrijdag

vrijdag 1

Ik werkte weer veel vooruit en had zowaar al 5 artikelen ingepland staan. Het vooruitwerken gaat me gelukkig steeds beter af!

Mijn moeder nam deze nieuwe stevige yoghurt van Campina mee. Dit is de aardbeienvariant en echt zooo lekker!

Zaterdag

zaterdag 1

Zaterdag was het weer tijd om te werken in de kas. Het was wel weer even wennen aangezien het bijna een maand geleden was voor mij. Ik kon aan het eind van de ochtend geen stekje meer zien….

Zaterdagavond gingen we met mijn ouders, broertje, oma’s en vriend eten bij het Zusje in Raamsdonksveer. Echt heerlijk was dat.

Daarna gingen ik en mijn vriend gelijk door naar een verjaardag van een vriend van ons. Terplekke besloten we om half 1 nog te gaan stappen, maar voordat iedereen klaar was, zich had omgekleed en we ook daadwerkelijk in Breda waren was het alweer kwart voor 2 en uiteindelijk lag ik pas rond 6 uur in bed. Oepss…. Wel echt een hele leuke avond gehad!

Zondag

zondag 1

Wij werden zondag pas om half 1 wakker. Sinds dat ik fulltime werk slaap ik niet echt lang meer uit in het weekend omdat ik dat zonde van de dag vind. Ik kan me dan ook niet herinneren wanneer de laatste keer was dat ik tot zo laat in bed heb gelegen haha.

Mijn schoonvader werkt bij een leasemaatschappij en mag soms demo’s mee naar huis nemen om een weekendje/avondje mee te rijden. Mijn vriend wilde dolgraag een proefritje maken in de Jaguar die zijn vader dit keer een weekendje mocht gebruiken.

Ik had een bestelling van de H&M ontvangen en kon niet wachten om met een nieuw item outfitfoto’s te maken. Mijn vriend was zo lief om met me op pad te gaan. De outfit komt donderdag online!

De rest van de avond heb ik wat artikelen geschreven en hebben we samen wat tv gekeken. Even een dagje lekker rustig aan gedaan.

Aankomende week wil ik vooruit blijven werken. Op het sporten na heb ik nog geen planning en eigenlijk is dat ook wel een keertje fijn. Zondag ga ik samen met mijn vriend bij mijn oma eten. Die geniet er zo van om gezellig een avondje samen te eten, te kletsen en om kaartspelletjes te spelen.

Heb jij nog plannen voor deze week?

 

liefs

Follow

2 thoughts on “DIARY: VALKENBURG, RIVERDALE, PRACHTIG TOILET & HEERLIJK ZONNETJE

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge