DIARY: VAKANTIE, PROEFSAMENWONEN & HEERLIJK WEER!

collage

Afgelopen week had ik een weekje vakantie, die overigens veel te snel weer voorbij was. Mijn schoonouders zaten nog steeds in Malta en ik en mijn vriend hadden het huis voor onszelf waar we een weekje hebben ‘geproefsamenwoond’. Uiteraard hebben we heerlijk genoten van het weer en zijn we ook nog een dagje naar het strand in Hellevoetsluis geweest. Benieuwd? Lees dan even verder.

Maandag

maandag 1

Mijn vriend en zijn broertje moesten allebei werken en dus had ik de hele dag het huis voor mij alleen. Ik heb dan ook enorm veel geschreven en was klaar voor de gehele week wat betreft artikelen. Het moeten zorgen voor alles was wel even wennen, ik vergat brood uit te halen waardoor ik tussen de middag niks had om te eten. Er stond nog een restje bami van de dag ervoor, dat is natuurlijk nooit verkeerd.

Er was al een boodschappenlijstje voor me neergelegd, omdat ik had beloofd de boodschappen te doen. Fruit was erg belangrijk zoals je kunt zien 🙂 . Ik kwam terug met appels, druiven en meloen, bleek dat ze toch liever bananen hadden haha, helaas.

Dinsdag

dinsdag 1

’s Ochtends moest ik eerst werken bij mijn bijbaantje in de kas. Dat is echt geen pretje kan ik je vertellen als het zonnetje begint te schijnen op al dat glas. Eenmaal ’thuis’ gauw onder de douche gesprongen en heerlijk in de tuin een boekje gelezen.

Yara geniet ook van het heerlijke weer. Al vind ze het toch wel erg warm soms in het zonnetje en gaat dan gauw onder de tafel liggen. Vaak is dat al telaat en ligt ze nog minuten na te hijgen van de hitte.

dinsdag 2

Ik kocht de allerlekkerste cakejes die er bestaan, custartcakejes! Ze vielen blijkbaar goed in de smaak want binnen no-time waren ze op.

De rest van de avond uitgeteld op de bank tv kijken met een heerlijk kopje thee erbij om een beetje vroeg ons bed in te duiken.

Woensdag

woensdag 1

Heerlijk om wakker te worden en om door zo’n groot raam naar buiten te kunnen kijken. Helaas moest ik er snel uit, want het was weer tijd om te gaan werken. ’s Middags heb ik een beetje rustig aan gedaan en ben ik op de fiets nog even langs mijn moeder thuis gegaan om gezellig even wat te drinken en om nog wat spulletjes op te halen.

’s Avonds met z’n drieën heerlijk nog even naar het strand. Yara wacht altijd net voorbij de poort, daar ligt namelijk haar tennisbal die ze overal mee naartoe neemt.

woensdag 2

Geef mij dit weer maar elke dag, ik word er zo vrolijk van en kan echt genieten van een zonnetje.

Donderdag

donderdag 1

Donderdag was mijn vriend ook vrij en sliepen we samen uit. Dat was alweer een tijdje geleden en konden we allebei wel goed gebruiken. De dag startte we langzaam op in de tuin in het zonnetje. Tussendoor aten we deze kaassnacks die je kunt kopen bij de AH. Deze vind ik echt zoveel lekkerder dan worstenbroodjes of saucijzenbroodjes.

Het was, alweer, prachtig weer en mijn ouders hadden mijn vriend en ik uitgenodigd om te komen barbecueën. Mijn moeder had, zoals gewoonlijk, weer veel teveel eten gehaald, maar het was heerlijk!

Vrijdag

vrijdag 1

Vrijdag moest ik weer werken en je voelde de temperatuur echt oplopen. Ik was dan ook blij toen ik weer naar huis mocht. Als een gestoomde kip weliswaar. Ook kwamen mijn schoonouders weer terug van vakantie. De 10 dagen zijn voorbij gevlogen!

Het klinkt misschien een beetje gek, maar ik heb echt nog nooit een broodje Unox op, omdat ik die worst echt niet lekker vind. Mijn moeder had de broodje Unox saus gekocht en deze deed ik op een broodje knakworst, dat was erg lekker en zeker voor herhaling vatbaar!

Zaterdag

zaterdag 1

Zaterdag gingen we met vrienden en dagje naar het strand in Hellevoetsluis. Echt een heerlijk strand is dat en voor ons maar 45 minuutjes rijden. We besloten dat we op het strand gingen barbecueën en gingen last-minute nog wat inkopen doen (dat hadden natuurlijk meer mensen bedacht en uiteindelijk zijn we zo’n 1,5 uur bezig geweest om de benodigdheden in te kopen.)

Echt genieten!

zaterdag 2

We begonnen met het barbecueën, maar binnen no-time was de lucht pikzwart, oepss dat ziet er niet echt veelbelovend uit.

We hadden bij de Action van die wegwerp barbecues gehaald, maar dat was niet zo’n succes. Ze gingen erg snel uit en verspilden er in korte tijd maar liefst drie. Toen het begon te regenen bakten we het vlees dat er nog op lag af met de parasol erboven om daarna heel snel alles in te pakken en weer terug naar huis te gaan (waar ze overigens geen drupje regen gehad hebben).

Zondag

Zondag 1

Mijn ontbijtje bestond uit twee witte bolletjes met Filet American, jummy!

Toen bedacht ik me dat ik de dag erna alweer naar school moest en begon dan toch echt maar aan mijn huiswerk, wel buiten, want het was veel te lekker weer om binnen te zitten. De rest van de dag hebben we dan ook nog buiten wat gelezen en genoten van het weer.

Dat was mijn week alweer. De vakantie ging helaas veel sneller dan ik had gewild, maar ik heb wel heerlijk kunnen genieten van het lekkere weer. Aankomende week heb ik gelukkig niet zo heel veel school en wil ik weer hard aan de slag gaan met het schrijven van artikelen.

Heb jij ook genoten van het lekkere weer? Ga je aankomende week nog wat leuks doen?

 

liefs

Follow

5 thoughts on “DIARY: VAKANTIE, PROEFSAMENWONEN & HEERLIJK WEER!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge